Väggpanel Skygge

Slät, 1,4818m2/stk, 2390x620x11mm
Tuotenumero: 100641
En tidlös och lättmonterad panel i neutral färg för alla rum.
Näytä enemmän
Paksuus:
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Väggpanel Skygge

En tidlös och lättmonterad panel i neutral färg som passar till många inredningar och golv. Ytan har en vacker struktur med tydliga penseldrag.

Panelen finns i flera fina färger och kommer i tre profiler: Pärle, Skygge och V-fas. Den monteras direkt på reglar eller befintlig vägg när man önskar ett snabbt och snyggt resultat. MDF-skivor rör sig minimalt, spricker ej i skarvarna samt har dold infästning. Dessutom slipper man kvistar som måste lackas/spacklas. Glasgrad 15-20.

Innan montering

Innan du sätter upp skivorna är det viktigt att försäkra sig om att luftfuktigheten i rummet ligger mellan RF 35-65%. Är luftfuktigheten för hög eller låg kan skivorna krympa eller svälla. Skivorna bör även få acklimatisera sig i rummet där de ska monteras minst 48 timmar innan montering. Tänk på att skivorna ej är avsedda för våtrum samt att de ej får monteras i rum längre an 10 meter utan expansionsfog. Underlaget skall vara torrt och fast.

Montering

Tänk på att ha ett avstånd till tak och golv på max 15-20 mm. Börja med att montera en skiva i ett hörn, kontrollera med vattenpass. Lyft upp skivorna ca 1 cm från golvet. Spika sedan fast skivorna längs med golvet och taket, spikhålen döljs av lister samt att infästningen sker i fjädern på skivorna. Använd ett spikavstånd på 20-25 cm. Foga sedan hörnen med övermålningsbar akrylfog.

Målning

Vill du måla skivorna rekommenderas två strykningar med vattenbaserad akrylfärg. Se till att allt löst damm avlägsnas från skivorna innan målning.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 104110