Porrasrunko Mänty 5 askelmaa Vihreä

5 askelmaa
Tuotenumero: 087105
Paino: 7.4
Reisipuu 5 askelman ulkoportaisiin, painekyllästetty. Reisipuu on portaiden sivukappaleena. Valmiit reisipuut tekevät kauniiden portaiden rakentamisesta terassille tai puutarhakäytävän rinteille helppoa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
3-4 viikot
Alkaen
22 90 /kpl
kpl
Porrasrunko Mänty 5 askelmaa Vihreä
Reisipuun öljyämistä ennen käyttöä suositellaan. Käytä vähintään 28x120 mm:n terassilautaa porrasaskelmana ja lado reisipuut korkeintaan 600 mm:n välein.


Painekyllästetty puu Moderni painekyllästysluokitus NTR A, käytettäväksi maan ylle, ei sisällä vaarallisia aineita kuten kromia, arsenikkia tai muita raskasmetalleja. Vaikuttava ainesosa on kupari. Testit osoittavat, että painekyllästysaineissa olevat suolat vahingoittavat perinteisiä kierreruuveja. Käytä aina ruostumattomia ruuveja tai vastaavia kiinnikkeitä, jotka on luokiteltu korroosioluokkaan 4.

Mitat

Ulottuvuus: 45 mm
Korkeus: 850 mm
Askelkorkeus: 170 mm
Askelsyvyys: 250 mm

Toimi näin

Varmista, että reisipuut nojaavat vakaalla alustalla. Alustana voi toimia terassi tai maahan ulottuvien portaiden tapauksessa esimerkiksi betonisista puutarhalaatoista. Jos reisipuut haluaa saada tismalleen samalle tasolle toisiinsa nähden, ne voi kiinnittää toisiinsa takapuolelta esimerkiksi 28x120 mm:n laudoilla. Reisipuun yläpuoli asetetaan linjaan terassin tai verannan kantavien tukien kanssa tai 28 mm ylimmän porrastason alle.

Palautukset

Valitettavasti et voi vaihtaa tai palauttaa puutavaraa. Puutavaraksi lasketaan esimerkiksi listat, lattialaudat ja paneelit. Tämä johtuu siitä, että puu on elävää materiaalia, joka on kosteusherkkää ja voi pilaantua esim. avatussa pakkauksessa tai virheellisessä säilytyksessä.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 27224
Lyhyt pituus Ei
Rihlattu Ei
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei