Verhoilukivi Istria

kipsipohjainen, 0,5 m2/pakkaus, helppo asentaa ilman saumausta
Tuotenumero: 061201
Paino: 8.57
Koristekivi synteettisestä kipsistä antaa sinulle nopeasti elegantin ja yksinkertaisen hiekan värisen ”kiviseinän” sisätiloihin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
19 95 /m2
kpl
Verhoilukivi Istria
Koristekivi synteettisestä kipsistä antaa sinulle nopeasti elegantin ja yksinkertaisen hiekan värisen ”kiviseinän” sisätiloihin. Koristekivilaatat antavat kodikkaan maalaistunnelman. Asentaminen ja työstäminen on helppoa yksinkertaisilla työkaluilla, kuten puusahalla tai rautasahalla. Koristekivet asennetaan samalla tavalla kuin kaakeli, parhaiten tasaiselle alustalle, kuten betoni, kevytbetoni, tiili, harkko, kevytklinkkeriharkko tai kipsilevy. Koristekivi liimataan alustalle saneerauslaastilla. Me suosittelmme tähän valmiiksi sekoitettua laastia 06306, joka myös mahdollistaa kivien kiinnityksen puu-alustoille, kuten OSB-lastulevylle.

Mitat: Leveys 400 mm, korkeus 93 mm
Paksuus: 10 mm
Määrä per paketti: 0,5m2

Asennus

Alustan pitää olla puhdas ja kuiva. Kiinnitä suora lista seinään toisen rivin korkeuteen, alhaalta katsottuna. Tarkista vatupassin kanssa että lista on vaakatasossa. Aseta koristekivi listaa pitkin. Laita saneerauslaastia alustalle. Vedä kamman kanssa laastin läpi, saadaksesi sopivan määrän. Paina laatta paikoilleen. Poista ylimääräinen laasti. Jatka seuraavalla rivillä koristekiviä. Ota lista pois ja laita lopuksi alin rivi kiviä. Anna seinän kuivua kaksi vuorokautta. Koristekiviä ei tarvitse saumata, ne ovat jo sellaisinaan valmiit.

Ota huomioon

Pidä monta pakettia samanaikaisesti auki ja poimi kiviä eri paketeista, jotta saat värit tasaisesti sekoitettua. Ota huomioon että laasti vie hieman tilaa. Koristekivi on 10mm paksu, mutta laske että valmis laatta, laastin kanssa on 12-15mm.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 061201