Vinyylilattia Salt Lake City Oak 4mm

4x228x1220mm, loc-click, vedenkestävä, 2,225 m2/pkt, World of SPC
Tuotenumero: 139419
Paino: 17.8
Vinyylilattia Salt Lake City Oak on 228 mm leveä vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkiltä.
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
21 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Salt Lake City Oak 4mm

Vinyylilattia Salt Lake City Oak 4 mm on oikein asennettuna vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkin City Collection -mallistosta. Salt Lake City Oak on moderni ja erinomaisesti kulutusta kestävä vinyylilattia, joka soveltuu lattiaksi myös vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien päälle, kunhan maksimilämpötila ei ole yli 27 °C. Lattia sopii erinomaisesti huoneisiin, joihin halutaan urbaania ja rauhallista tunnelmaa, samalla kun puujäljitelmä antaa lattialle tyylikkään ilmeen.

Salt Lake City Oak on nopea ja helppo asentaa Loc-Click-napsautusjärjestelmällä. Reunat on viistetty joka sivulta ns. 4V-viistellä, mikä tarkoittaa syvempää viistettä, joka erottaa lankut selvemmin toisistaan.

Lattian kulutuskerros on 0,3 mm. Lattia on käyttöluokiteltu tasolle 41, mikä tarkoittaa, että se soveltuu kovaan kulutukseen sekä koti- että julkisissa ympäristöissä.

Lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä vain asianmukaisesti asennettuna. Ylimääräinen vesi on pyyhittävä lattialta, ts. vesi ei saa jäädä lattialle yli 12 tunnuksi, jotta lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä.

Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä.

Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 3527
Tavaramerkki World of SPC