POPULÄRA KATEGORIER
Här hittar du våra mest populära kategorier. Spana in vad som är extra populärt bland våra kunder just nu. Saknar du något? Du hittar alla våra produkter i menyn högst upp.

Om Byggmax

BYGGMAX - MER ÄN BILLIGA BYGGVAROR

Vår idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Du hittar även projekt och beskrivningar till de flesta av dina byggprojekt, så oavsett om du ska bygga en friggebod, bastu eller en ny altan så hjälper vi dig.

Våra byggvaruhus runt om i landet erbjuder dig alla byggvaror som behövs för att kunna bygga och inreda ett helt hus. Men hur kan byggmaterialet vara så billigt? Jo, hos oss hittar du inte hundratusentals produkter du inte behöver utan bara ett noga utvalt bassortiment.

På så sätt kan vi köpa in byggvarorna du verkligen behöver i stora volymer till låga kostnader. Dessutom har vi en bantad personalstyrka i butikerna och istället låter vi dig som kund göra delar av jobbet själv genom att plocka ihop byggmaterialet i vår smidiga drive-in.

All information om produkten, hur mycket du behöver och bygginstruktioner hittar du här på vår webb. På nätet får du dessutom ett bredare sortiment med tusentals fler billiga byggvaror.  • Snabba Leveranser Snabba Leveranser
  • Price tag Alltid låga priser
  • Products Hämta i Butik
  • Price guarantee Boka Släpvagn

BYGGMAX BYGGVARUHUS

MER ÄN BARA BILLIGA BYGGVAROR


LYCKAS MED DITT BYGGPROJEKT

Små som stora byggprojekt framskrider galant med hjälp av bra instruktioner. Följ våra instruktioner och lyckas med ditt projekt!