Inred med akustikpaneler

De här akustikpaneler passar perfekt med den skandinaviska inredningsstilen och dess trä ger en unik känsla i hemmet. En akustikpanel i trä är gjord av ribbor vilket skapar en ribbpanel som absorberar ljudet för att skapa en behaglig ljudnivå i rummet.

Akustikpanelerna är inte bara till för att minska höga ljud - ribbväggen de skapar är även en riktigt snygg inredningsdetalj. Akustikpanelerna kan fästas på de flesta ställen i hemmet, både i tak och på väggar. Man kan till exempel skapa en fondvägg bakom sängen, ha det som blickfång i vardagsrummet eller i tamburen för att forma en snygg kapphängning. När det kommer till användningsområden är det bara din fantasi som sätter gränser!

Fördelar med akustikpanel

Akustikpanelerna i vårt sortiment har många fördelar. Grundsyftet med akustikapanel är att abosrbera ljud för att förbättra akustiken och minska ljudet i rummet. Förutom förbättrad akustik gör dess stilrena design att inredningen håller både i stil och kvalitet. Noga utvalda träslag och hög kvalitet på råvarorna ser till att en investering i en ribbvägg är något du kan njuta av i många år.

Akustikpaneler - från montering till slutresultat

Akustikpanlerna är lätta att montera på plats. Panelerna fästs antingen på vägg eller i tak med hjälp av lim eller skruvar beroende på underlag. Sponten på sidorna underlättar ihopsättningen av paneler och de kan kapas av till önskad längd. Som slutresultat får man en måttanpassad, snygg inredningsdetalj!

Bilder: Emmi Suuronen