Dusch

Suihkut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Pieneen tilaan hyvin mahtuva suihkunurkka on mainio ratkaisu jopa ahtaaseenkin tilaan. Suihkut ja muut suihkutarvikkeet löydät Byggmaxin valikoimasta. Tilaa omasi meiltä jo heti tänään.

Valitse sopiva suihku jokaiseen tilaan
Oletko suunnittelemassa aivan uutta kylpyhuonetta vai remontoitko vanhaa? Kummassakin tapauksessa kannattaa miettiä tarkkaan, millaisia ratkaisuja käytettävissä olevaan tilaan on saatavilla. Kylpyamme on mainio paikka rentoutua vaikkapa raskaan työpäivän jälkeen. Mukavan rentouttavaan hetkeen tarvitaan vain muutama oikean tunnelman luova kynttilä sekä hyvän tuoksuista kylpyvaahtoa. Kylpyammeita on saatavilla myös pieneen tilaan. Silloin kannattaa harkita vaikkapa nurkkaan sijoitettavaa kylpyammetta, joka täyttää muuten kokonaan hyödyntämättä jäävän nurkkauksen. Oikeanlaisen suihkun valintaan vaikuttaa niin ikään tila, johon se tulee. Ahtaampaan tilaan on helppo sijoittaa vaikkapa suihkuseinä tai suihkunurkka, jonka ovet voi lisätilan saamiseksi kääntää ulospäin. Erilaiset kylpyammeet, suihkut ja suihkusetit kylpyhuoneeseesi löydät Byggmaxin laadukkaasta valikoimasta vain muutamalla klikkauksella.

Tyylikkäät suihkusetit saunaan ja kylpyhuoneeseen
Sauna kuuluu olennaisena osana suomalaiseen kulttuuriin. Sen tähden saunanlauteet ja -paneelit on myös valittava huolella. Paneelit on hyvä valita muihin saunamateriaaleihin sopiviksi. Paneelit on helppo asentaa paikoilleen vaikka itse. Saunanlauteidenkaan tekeminen ei ole kätevälle rakentajalle homma eikä mikään. Suihkut kuuluvat myös pesuhuoneeseen ja usein saunaan yhteydessä olevaan tilaan valitaankin kunnollinen suihkusetti. Saunan ja suihkutilan voi erottaa vaikkapa tyylikkäällä lasiovella, joka tuo samalla avaruuden ja tilan tunnetta. Suihkutilaan kannattaa valita materiaaleja, jotka on helppo pitää puhtaana. Erilaiset laatat ja kaakelit on helppo vain pyyhkäistä puhtaaksi, joten ne säilyvät kauniina pitkään. Käytännöllisiä ja laadukkaita suihkuja löytyy myös ulkokäyttöön, joten ole nopea ja tilaa omasi.

Suihkut kylpyhuoneeseen Byggmaxilta
Tilaa edulliset suihkut Byggmaxilta. Meiltä saat laatua koko rahan edestä. Nyt kannattaa aloittaa kylpyhuoneremontti, sillä meiltä löydät runsaasti erilaisia suihkuja ja kylpyhuoneen remonttitarvikkeita. Tilaa omasi jo tänään.

108 artiklar

 1. Blandarbatteri Euroleon Krom
  Krom
  Blandarbatteri Euroleon Krom
  Pris från
  74 95 /st
 2. Vattenpostvent Dn15 Oras 431015
  Krom
  Vattenpostvent Dn15 Oras 431015
  Pris från
  74 95 /st
 3. Duschslang 2m Grana
  2m
  Duschslang 2m Grana
  Pris från
  14 95 /st
 4. Duschslang 1,5m Grana
  1,5m
  Duschslang 1,5m Grana
  Pris från
  11 95 /st
 5. Duschstång Viola Krom
  Krom
  Duschstång Viola Krom
  Pris från
  34 95 /st
 6. Handdusch Solea Krom
  Krom
  Handdusch Solea Krom
  Pris från
  19 95 /st
 7. Termoblandare Sesia Krom
  Krom
  Termoblandare Sesia Krom
  Pris från
  105   /st
 8. Duschset Oras Apollo 520 Krom
  Krom
  Duschset Oras Apollo 520 Krom
  Pris från
  56 89 /st
 9. Handdusch Gavia Krom
  Krom
  Handdusch Gavia Krom
  Pris från
  12 95 /st
 10. BADKAR TOFTA 160 SVEDBERGS
  Vit, 180L
  -15% Tom 22/05
  BADKAR TOFTA 160 SVEDBERGS
  Ord. pris 599   Du sparar 89 85 Extrapris 509   /st

108 artiklar