WC

WC-istuimet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tiesitkö, että myös WC-pönttö voi olla paitsi käytännöllinen myös tyylikäs? WC-pöntön muotoilun ja värimaailman kautta muutat myös wc:si ilmettä helposti ja kätevästi. Mikä väri tai muotoilu miellyttää sinua?

Tästä lähtien wc-istuin on kotisi paras istuin
Wc-istuin on takuulla jokaisessa perheessä kovassa käytössä. Asuitpa yksin tai kuuluipa perheeseesi useampi jäsen, on vessanpönttö varmasti yksi kodin kulutetuimmista istuimista. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi wc-istuimen muotoilua ja ergonomiaa? Koska wc-istuin kuuluu saumattomasti wc:n kalustukseen, sen muotoiluun ja ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota. On hyvä valita wc-istuin, jonka muotoilu ja ergonomia ovat täysin kohdallaan. Byggmaxilta löydät myös eri tavoin kiinnitettävät istuimet. Valikoimastamme hankit niin seinään asennettavat kuin myös lattiaan asennettavat istuimet. Helposti puhdistettavat materiaalit ja kestävä pinta takaavat valikoimamme wc-istuimien pitkän käyttöiän. Me Byggmaxilla tiedämme, että sopivan pöntön valinta vessaan on tärkeää niin taloudellisuuden kuin mukavuudenkin kannalta. Siksi löydät valikoimistamme muotoilultaan ja värimaailmaltaan erilaiset, modernit sekä perinteiset wc-istuimet.

Kruunaa vessasi tyylikkäällä wc-istuimella
Lienee kiistatta selvää, että tyylikäs wc-istuin kruunaa vessan. Pönttö on usein sijoitettu keskeiselle paikalle wc:tä, ja se pistää silmään heti wc-huoneeseen astuttaessa. Siisti ja tyylikäs wc on paitsi kutsuva, sinne kehtaa johdattaa myös kodin vieraat. Hyvännäköinen ja muotoilultaan tyylikäs pönttö korostaa vessan ilmettä, ja antaa viimeisen silauksen vessan ulkoasulle. Pysähdy siis hetkeksi, ja mieti mitä vessanpöntöltäsi haluat? Haetpa tyylikästä muotoilua tai perinteistä ulkonäköä, löydät sen kaiken meiltä Byggmaxilta. Pelkästään tyylikäs pönttö ei riitä pitämään saniteettitilojesi raikasta ilmettä yllä, vaan wc:n pitää tietenkin olla myös puhdas. Löydät tietenkin kaikki vessan puhdistukseen tarvittavat siivoustarvikkeet myös meiltä. WC-istuimet ja kaikki muut tarvikkeet tilaat näppärästi osoitteesta Byggmax.fi!

Modernit WC-istuimet Byggmaxilta
Tyylikkäät, modernit ja muotoilultaan hyvännäköiset WC-istuimet tilaat nopeasti ja näppärästi osoitteesta Byggmax.fi! Tee vessasta tyylikäs ja miellyttävä valitsemalla moderni ja ergonominen pönttö.

13 artiklar

 1. Toalettstol fristående Compact
  porslin, 665 x 355 x 775, delad tryckknapp, 3/6 liter
  Toalettstol fristående Compact
  Pris från
  94 95 /st
 2. Toalettstol Svedbergs 90210S-Lås
  Vit
  Toalettstol Svedbergs 90210S-Lås
  Pris från
  199   /st
 3. Vägghängd toalett
  inklusive spolsystem och spolknapp, CE-märkt, justerbar höjd, toalettstolens mått; 520x360x375
  Vägghängd toalett
  Pris från
  149   /st
 4. Spolknapp Edge
  vit, till slim & silent, plast
  Spolknapp Edge
  Pris från
  12 95 /st
 5. Toalettsits Malmö
  Mjukstängande. Passar till vägghängd toalett i serien MALMÖ
  Toalettsits Malmö
  149   /st
 6. Malmö Vägghängd Toalettstol
  Porslin. L:59 B37 H36 (cm). Köp till spolsystem Aqua och mjukstängande toalettsits.På sidan kan kakel monteras för matchning mot kakel på vägg.
  Malmö Vägghängd Toalettstol
  459   /st
 7. Toalettsits President
  Duroplast, med soft close-funktion
  Toalettsits President
  Pris från
  24 95 /st
 8. Spolknapp Link Circle
  Krom matt
  Spolknapp Link Circle
  29 95 /st
 9. Spolknapp Adria
  krom, till slim & silent, plast
  Spolknapp Adria
  Pris från
  24 95 /st
 10. Wc-Sits Svedbergs 90210 Mjuk
  Vit
  Wc-Sits Svedbergs 90210 Mjuk
  Pris från
  26 95 /st
 11. Wc-Sits Svedbergs 90210 Mjuk
  Vit
  Wc-Sits Svedbergs 90210 Mjuk
  Pris från
  26 95 /st
 12. Wc-Sits Svedbergs 90210 Hård
  Vit
  Wc-Sits Svedbergs 90210 Hård
  Pris från
  49 95 /st
 13. Wc-Sits Svedbergs 90210 Hård
  Vit
  Wc-Sits Svedbergs 90210 Hård
  Pris från
  49 95 /st

13 artiklar