WC

WC-istuimet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tiesitkö, että myös WC-pönttö voi olla paitsi käytännöllinen myös tyylikäs? WC-pöntön muotoilun ja värimaailman kautta muutat myös wc:si ilmettä helposti ja kätevästi. Mikä väri tai muotoilu miellyttää sinua?

Tästä lähtien wc-istuin on kotisi paras istuin
Wc-istuin on takuulla jokaisessa perheessä kovassa käytössä. Asuitpa yksin tai kuuluipa perheeseesi useampi jäsen, on vessanpönttö varmasti yksi kodin kulutetuimmista istuimista. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi wc-istuimen muotoilua ja ergonomiaa? Koska wc-istuin kuuluu saumattomasti wc:n kalustukseen, sen muotoiluun ja ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota. On hyvä valita wc-istuin, jonka muotoilu ja ergonomia ovat täysin kohdallaan. Byggmaxilta löydät myös eri tavoin kiinnitettävät istuimet. Valikoimastamme hankit niin seinään asennettavat kuin myös lattiaan asennettavat istuimet. Helposti puhdistettavat materiaalit ja kestävä pinta takaavat valikoimamme wc-istuimien pitkän käyttöiän. Me Byggmaxilla tiedämme, että sopivan pöntön valinta vessaan on tärkeää niin taloudellisuuden kuin mukavuudenkin kannalta. Siksi löydät valikoimistamme muotoilultaan ja värimaailmaltaan erilaiset, modernit sekä perinteiset wc-istuimet.

Kruunaa vessasi tyylikkäällä wc-istuimella
Lienee kiistatta selvää, että tyylikäs wc-istuin kruunaa vessan. Pönttö on usein sijoitettu keskeiselle paikalle wc:tä, ja se pistää silmään heti wc-huoneeseen astuttaessa. Siisti ja tyylikäs wc on paitsi kutsuva, sinne kehtaa johdattaa myös kodin vieraat. Hyvännäköinen ja muotoilultaan tyylikäs pönttö korostaa vessan ilmettä, ja antaa viimeisen silauksen vessan ulkoasulle. Pysähdy siis hetkeksi, ja mieti mitä vessanpöntöltäsi haluat? Haetpa tyylikästä muotoilua tai perinteistä ulkonäköä, löydät sen kaiken meiltä Byggmaxilta. Pelkästään tyylikäs pönttö ei riitä pitämään saniteettitilojesi raikasta ilmettä yllä, vaan wc:n pitää tietenkin olla myös puhdas. Löydät tietenkin kaikki vessan puhdistukseen tarvittavat siivoustarvikkeet myös meiltä. WC-istuimet ja kaikki muut tarvikkeet tilaat näppärästi osoitteesta Byggmax.fi!

Modernit WC-istuimet Byggmaxilta
Tyylikkäät, modernit ja muotoilultaan hyvännäköiset WC-istuimet tilaat nopeasti ja näppärästi osoitteesta Byggmax.fi! Tee vessasta tyylikäs ja miellyttävä valitsemalla moderni ja ergonominen pönttö.

Läs mer
Filtrera

24 träffar

Sortera på
Duschy
Vit, Mjuk stängning på sits och lock, 449 x 370 mm, Flexibla fästen
67 95  €
Kandre
Finns i flera färger
Från 149  €
Duschy
Vit, Mjukstängande sits och lock, Lätt att montera, 448x371 mm, Flexibla fästen
44 90  €
Duschy
Svart
45 90  €
Duschy
Svart, 440x370mm
58 90  €
Kandre
Finns i flera färger
Från 165  €
Kandre
Finns i flera färger
Från 175  €
Kandre
Finns i flera färger
Från 165  €
Duschy
Vit, 444x369mm
35 90  €
Duschy
Vit, mjukstängande
39  €
Duschy
Vit, mjukstängande
65  €
Duschy
Svart, mjukstängande
65  €
Duschy
Vit, mjukstängande
39  €
Duschy
Finns i flera färger
Från 65  €
Hafsen
Passar till IFÖ Cera toaletter
44 95  €
Hafsen
Passar till IFÖ Sign toaletter
44 95  €
Hafsen
Passar till IFÖ Sign toaletter, i PP material
44 95  €
Hafsen
Passar till IFÖ Cera toaletter, med soft close & snabbfäste
44 95  €
Hafsen
Passar till de flesta toaletter, med soft close & snabbfäste
44 95  €
Hafsen
Passar till IFÖ Sign toaletter, med soft close & snabbfäste
44 95  €
Purolett
500-pack, 28x28x6 mm
51  €
Purolett
Vit, 42x59x64 mm
1 759  €
Purolett
Finns i flera färger
Från 49  €