BASTUVAX SVART

Matt, vattenburen
ART.NR: 186344
Supi Saunavaha svart är en vattenburen produkt för behandling av alla träytor i basturummet. Samma produkt lämpar sig för behandling av lavar, panelväggar och tak samt dörrar och fönsterkarmar. Produkten tillhör den bästa utsläppsklassen M1 för byggmaterial.
Läs mer
Från
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

BASTUVAX SVART

Supi Saunavaha svart är en vattenburen produkt för behandling av alla träytor i basturummet. Samma produkt lämpar sig för behandling av lavar, panelväggar och tak samt dörrar och fönsterkarmar. Produkten tillhör den bästa utsläppsklassen M1 för byggmaterial. Supi Saunavaha är ett vattenburet skyddande medel som innehåller naturvax, och som likt en tunn bets tränger in i trä och ger en naturligt vacker sidenmatt yta som är smuts- och vattenavvisande. De färdigblandade kulörerna är svarta, vita och grå.

Behandling med färglösa Supi Saunavaha bibehåller träets naturliga kulör eftersom den inte fördjupar träets egen kulör som oljebehandling gör. Du får fler kulörer genom nyansering av den färglösa bastuvaxen till Tikkurilas transparenta nyanser.

Teknisk beskrivning

- Den behandlade ytan är dammtorr efter ca. ½–1 timme. Kan målas över efter ett dygn.
- Åtgång 10–13 m²/l beroende på träslag.
- Säker M1-produkt: Supi-Saunas produkter tillhör den bästa emissionsklassen M1 för byggmaterial. Det gör att de inte avdunstar skadliga ämnen i inomhusluften.
Läs mer
Varumärke Tikkurila