BASTUVAX VIT

Matt, vattenburen
ART.NR: 186345
Supi Saunavaha vit är en vattenburen produkt för behandling av alla träytor i basturummet. Samma produkt lämpar sig för behandling av lavar, panelväggar och tak samt dörrar och fönsterkarmar. Produkten tillhör den bästa utsläppsklassen M1 för byggmaterial.
Läs mer
Från
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

BASTUVAX VIT

Supi Saunavaha vit är en vattenburen produkt för behandling av alla träytor i basturummet. Samma produkt lämpar sig för behandling av lavar, panelväggar och tak samt dörrar och fönsterkarmar. Supi Saunavaha är ett vattenburet skyddande medel som innehåller naturvax, och som likt en tunn bets tränger in i trä och ger en naturligt vacker sidenmatt yta som är smuts- och vattenavvisande. De färdigblandade kulörerna är svarta, vita och grå. Behandling med färglösa Supi Saunavaha bibehåller träets naturliga kulör eftersom den inte fördjupar träets egen kulör som oljebehandling gör. Du får fler kulörer genom nyansering av den färglösa bastuvaxen till Tikkurilas transparenta nyanser.

Teknisk beskriving

- Produkten tillhör den bästa utsläppsklassen M1 för byggmaterial. - Den behandlade ytan är dammtorr efter ung. ½–1 timme. - Åtgång 10–13 m²/l beroende på träslag. - Konserveringsmedel innehållande naturligt vax för inomhusbruk. - Ytbehandlingsmedlet för bastuns vedytor som absorberas i träet och bildar en naturlig smuts- och vattenavvisande yta. - Applicera med pensel eller svamp
Läs mer
Varumärke Tikkurila