Dörrtillbehör

Lisätarvikkeet oville Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kirjeluukku on hyödyllinen lisä omaan ulko-oveen. Voit hankkia meiltä kirjeluukut ilman messinkistä takaluukkua tai messinkisen kirjeluukun mustalla nimikyltillä. Tilaa kaikki, mitä oveesi tarvitset, edulliseen hintaan jo tänään!

Joka kotiin sopivat ovikellot ja muut lisätarvikkeet
Haluat varmasti kotisi julkisivun näyttävän kutsuvalta ja upealta. Byggmaxista löydät kaikki julkisivun koristeet ja myös lisätarvikkeet oville. Ulko-oven läheisyyteen asennettavat talonnumerot kertovat vieraillesi, missä asut. Kirjeluukku helpottaa luonnollisesti postin kanssa. Mutta mitenkäs vieraat sitten ilmoittavat tulleensa paikalle? Meidän valikoimastamme löydät myös erilaiset ovikolkuttimet ja -kellot. Kun ovikello on kunnossa, sen äänen kuulee kauemmaksikin eikä vieraiden tarvitse odottaa pitkään turhaan. Voit hankkia samanlaisen pintakäsittelyn ovenkahvoihin ja ovikellonpainikkeeseen. Samalla luot näyttävän kokonaisuuden kotisi julkisivuun. Pienet, tyylikkäät ja ulkonäöltään yksinkertaiset ovikellot sopivat kaikkiin koteihin. Voit myös valita ovikellokilven, jolla saat sisäänkäyntiisi juuri sopivasti lisää näyttävyyttä ja tyyliä. Messinkiset ovikellot on luotu pitkäaikaiseen käyttöön, tinkimättä kuitenkaan tyylistä.

Käytännölliset lisätarvikkeet oville Byggmaxilta
julkisivun koristeet tekevät ulko-ovestasi kutsuvan ja piha-alueesta miellyttävän ja todella viihtyisän. Miten olisi valkoinen aita? Löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset! Lisätarvikkeet oville -valikoimamme antaa sinulle paljon vaihtoehtoja, joista valita, millä komistaa kotisi julkisivu. Haluatko kirjekorin? Ehkä tarvitset ovenpysäyttimen? Ovenpysäyttimissämme on piilokiinnitys, mikä takaa sopivuuden tuotteen kiinnittämiseen sekä lattiaan, että seinään. Ovi- ja ikkunakiiloja löytyy myös niille, jotka haluavat yksinkertaisemman ovistopperin. Ovensuljin taas sulkee oven perässäsi, jottei lämpö pääse kylminä päivinä karkaamaan harakoille. Tule siis ja tutustu valikoimaamme. Löydä omaan kotiisi tarpeelliset tavarat ja yksityiskohdat avullamme. Oli rakennus- tai remonttiprojektisi kuinka iso tahansa, neuvomme sinua mielellämme. Kotisi on meille yhtä tärkeä kuin sinulle.

Hanki kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet oville Byggmaxilta
Lisätarvikkeet oville löydät Byggmaxin suuresta valikoimasta. Laatua ei yleensä löydy yhdistettynä edulliseen hintaan, mutta meillä tämä pitää paikkansa, sillä laadukkaat tuotteemme eivät ole hinnalla pilattuja.

Läs mer
Filtrera

284 träffar

Sortera på
Habo
Habo 370
7 69  €
Habo
Habo 9312
19 99  €
Habo
Habo 8312
24 99  €
Beslagsboden
Borstad krom, 3x12,6x24cm
36 90  €
Beslagsboden
Aluminium
34 90  €
Pisla
Pisla
99 99  €
Habo
Habo 12
14 99  €
Pisla
Finns i flera färger
Från 179  €
Pisla
Finns i flera utföranden
Från 39 95  €
Pisla
Finns i flera färger
Från 89 99  €
Pisla
Finns i flera utföranden
Från 39 95  €
Beslagsboden
Matt mässing, 3x12,6x24cm
37 90  €
Pisla
Finns i flera färger
Från 9 99  €
Habo
80x80 mm
4 39  €
Habo
2st/frp, 210x130 mm
7 69  €
Aeotec
Vit
91  €
Aqara
Svart
59  €
Aqara
Vit
49  €
Pisla
111 stål/rostfr. stål
9 99  €
Pisla
Finns i flera färger
Från 2 99  €
Pisla
Finns i flera färger
Från 2 99  €
Pisla
114 rostfritt stål
7 99  €
Pisla
Stål/rostfritt stål
4 99  €
Pisla
Finns i flera färger
Från 5 99  €