Innerdörrar

Sisäovet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Puuovet sopivat sisätiloihin kuin nyrkki silmään. Pystyt eristämään kotisi hajuilta, kosteudelta ja ääniltä laadukkaiden, helposti asennettavien ovien avulla. Tutustu siis suureen valikoimaamme ja tilaa omasi.

Helposti asennettavat sisäovet
Oikein asennettuna sisäovet eristävät äänet, hajut, kylmän ja kuuman. Massiivipuu on edullinen, mutta erittäin tyylikäs ratkaisu sisätiloihin. Asennat massiivipuu-oven helposti itse oveen saatavien karmien avulla. Näissä ovenkarmeissa karmeissa on "snap-in"-saranat ja myös esiporatut reiät karmiruuveja varten. Tutustu ensin huolella seinämateriaaliin, jotta osaat valita oikeanlaiset kiinnikkeet. Karmiruuvit sopivat puurakenteisiin. Jos seinäsi ovat betonia, kevytbetonia tai vaikkapa tiiltä, on propullinen karmiruuvi se, mitä tarvitset. Muista myös tarkastaa, että lattiakarmin alusta on suora. Muussa tapauksessa voit suoristaa sen kiilojen avulla. Kun ovenkarmit ovat alaosasta samassa tasossa lattian kanssa, voit nostaa ovenkarmit oviaukkoon ja kiinnittää ne. Katso kuitenkin vatupassin kanssa, että karmit ovat suorassa, eivätkä kallellaan sisälle tai ulos.

Sisäovet ovat osa kotisi sisustusta
sisustus on se, millä lisäät kotisi viihtyisyyttä. Sisäovet ovat osa tätä sisustusta. Siistit ovet tekevät kodistasi tyylikkään ja luovat sille mukavan ilmapiirin. Saat pidettyä häiritsevät äänet minimissä, luotua itsellesi yksityisen tilan tai sitten vain rajattua kaksi huonetta näppärästi toisistaan. Voit itse päättää, millaiset ovet haluat asentaa kotiisi. Ota selvää moduulimitasta (seinän aukon koosta) ja tutustu valikoimaamme. Sitten tuleekin seuraava pulma, nimittäin se, että valitsetko massiivimännyn vai niin sanotun kevytlaakaoven. Jälkimmäinen on kennorakenteinen ja siinä on rampamuhviruuvit. Kevytlaakaovi on helppo puhdistaa nihkeällä liinalla, vedellä ja astianpesuaineella. Jos ovi kärsii pintavaurioita, ne voidaan maalata alkydimaalilla. Maalauksen jälkeen on hyvä käyttää alkydilakkaa, joka tulee valita kiiltoasteen mukaan.

Kauniit sisäovet moneen eri käyttöön Byggmaxilta
Osta laadukkaat sisäovet järkevään hintaan Byggmaxilta. Tuo kotiisi yksinkertainen sisustuselementti ovien muodossa. Ovet on helppo asentaa itse, joten saat ne paikoilleen tuosta vain.

Läs mer
Filtrera

2 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 49 95  €
Finns i flera bredder
Från 71 90  €