Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4 mm

PVC-fritt vinylgolv, 4x203x1290 mm, klass 32, 2,62 m2/pkt, vattenbeständigt
ART.NR: 139407
Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4mm är ett fint ljust vinylgolv som passar i de flesta rum.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4 mm

Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4mm är ett fint ljust vinylgolv som passar i de flesta rum. Kärnan av golvet är av s.k. ceramin-material, ett ekologiskt material av mineraler, för en mer miljömässig användning. Golvet är ljuddämpande, vattentätt och dessutom 100% återvinningsbart.

Ceramico Slim är den nya generationen designgolv från tyska golvproducenten Classen. Golven från denna kollektion är inte bara helt ekologiska och fria från PVC samt klor, utan även gjorda av trä från uteslutande hållbart skogsbruk. Grunden i golven utgörs av trä där obehandlade träfibrer kapslas in med en polymer och därefter komprimeras samman till den nyutvecklade kärnan kallad Composite Solid Fibreboard (CSF). Kärnan utav CSF bidrar till att ljudvolymen relativt sett blir lägre vid användning av ett Ceramico-golv, samtidigt som golvet blir varmare att gå på än för ett vanligt laminatgolv. Ceramico-kollektionen är temperaturbeständig och dessutom 100% vattentätt, vilket gör att golven även kan användas i fuktiga utrymmen såsom kök och badrum. Värt att tänka på är även att samtliga golv i Ceramico-kollektionen är helt återvinningsbara.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

EasyConnect är ett självhäftande läggningssystem med patenterad kopplingsteknologi.

Den speciella utformningen av kopplingsfogen möjliggör säker anslutning av de enskilda skivorna, som fortfarande är flexibla. Detta möjliggör enkel utjämning av ojämna fläckar på golvet utan att skada anslutningen. Resultatet: Ett tilltalande, välproportionerat läggningsmönster för golvet.

Garanti

Golvet har 25 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller läggning i hemmamiljöer. Vattenburen golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt underlag. OBS: elektrisk golvvärme får inte appliceras under golvet.
Läs mer
Varumärke Ceramico Slim