Drive-in

Hur går det till att handla på en Byggmax-butik?

Vår drive-in gör att det går snabbt och lätt för våra kunder att handla och enkelt för vår personal att fylla på varor. Kunder skall smidigt kunna köra fram med bil och släp till varje vara, för att sedan själv enkelt kunna lasta varorna. Som tack för det lilla extra arbetet belönar vi våra kunder med att vi alltid har låga priser.

  1. Kör in på anläggningen genom infartsbommen.
  2. Lasta själv enkelt och snabbt på varorna i bilen eller släpet. Tänk på att lägga virke och lister kant i kant, för att göra mätningsprocessen så snabb och smidig som möjligt för personalen.
  3. Kör så långt in på mätplasten som möjligt, ställ dig sedan vid bilen och invänta personal. De mäter och räknar upp varorna och ger dig sedan en mätlapp.
  4. Låt bilen stå kvar på mätplatsen och gå sedan in i butiken för att handla mer varor eller gå direkt till kassan och betala din mätlapp.
  5. Kapa upp ditt virke, surra fast det eller åk direkt mot utfartsbommen. Personalen öppnar åt dig.

Vänligen observera

När du kör in på Byggmax med täckt släp/bil och inte handlar något, så får du vara beredd att mätpersonal vill kika in i bilen/släpet innan det släpps ut.

Hjälp gärna till genom att öppna bagagelucka/släp, för att påskynda processen.

När du kör in på mätplatsen för mätpersonalen in bilens registreringsnummer i en handdator, detta för att kunna se vilka bilar som har mätts av samt vilka bilar som har betalat. När du har lämnat in ditt mätkvitto i kassan samt betalat, försvinner registreringsnumret från datorn. Det sparas inte i något register.