Inomhusfärg

Sisämaalit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmax auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet kotisi pintaremontin toteuttamiseen aina, kun haluat uudistaa kotisi pinnat helposti ja nopeasti. Meiltä löydät seinämaalit sekä kattomaalit useissa eri sävyissä sekä erilaisia maalaustarvikkeita. Toteuta remonttiunelmasi osoitteessa Byggmax.fi.

Uudista kotisi pinnat edullisesti
Sisämaalit ovat helppo tapa uudistaa kodin sisäpinnat nopeasti ja helposti. Kaikki tarvitsemasi sisä- ja kalustemaalit kotisi uudistamiseen löydät osoitteesta Byggmax.fi. Valitse maali oleskelutilan mukaan, sillä esimerkiksi keittiön seinäpintojen tulee kestää enemmän puhdistusta. Ennen maalaustyön aloittamista siirrä kalusteet ja suojaa lattia. Poista vanhat tapetit, puhdista maalattava seinäpinta ja tasoita mahdolliset kolot silotteella. Sekoita maali huolellisesti käyttämällä maalisekoitinta. Aloita rajaamalla katonraja ja nurkat pensselillä. Isot pinnat voi puolestaan maalata telalla. Käytä reilusti maalia, kun maalaat telalla: näin lopputuloksesta tulee siisti ja tasainen. Maalaa kapea alue kerrallaan ensin ristikkäisin vedoin ja lopuksi lattiasta katon suuntaan suorin vedoin. Koko seinä kannattaa maalata kerralla ettei keskelle seinää jää saumaa. Näin saat siistin lopputuloksen.

Remontoi itse ja säästä rahaa
Kaipaavatko kotisi pinnat uudistusta? Meiltä löydät ratkaisun kotisi kunnostukseen. Maalilla voit helposti ja edullisesti muuttaa kotisi sisustusta. Saat nopeasti pinnat, jotka kestävät käyttöä ja näyttävät siisteiltä vielä vuosien jälkeen. Huoneeseen saadaan modernia ilmettä, kun yhdelle seinälle asennetaan tapetti ja muut seinät maalataan tapettiin sopivalla sävyllä. Kotisi pinnat pysyvät hyvässä kunnossa, kun tahrat pyyhitään pinnoista kostealla liinalla. Vahvemmat maalipinnat voi puhdistaa harjalla. Valikoimastamme löydät maaleja, joilla saat aikaan monta erilaista värimaailmaa, pintaa ja kuviota. Byggmax auttaa sinua remontoimaan kotiasi. Meiltä hankit muutamalla klikkauksella kaiken, mitä ikinä tarvitsetkin kotisi uudistamiseen. Valikoimastamme tilaat näppärästi kaikki sisämaalit ja maalaamisen tarvikkeet, kuten maalisekoittimet, pensselit sekä telan rullat.

Laadukkaat sisämaalit Byggmaxilta
Hanki laadukkaat sisämaalit ja erilaiset maalaustarvikkeet Byggmaxin valikoimasta. Meiltä saat laatua järkevään hintaan. Tee se itse - ja onnistu. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

22 artiklar

 1. STOCK- OCH PANELVAX ILVES VIT 2,7L
  2,7l
  STOCK- OCH PANELVAX ILVES VIT 2,7L
  Pris från
  34 95 /st
 2. Spraylack högglans
  400ml
  Spraylack högglans
  Pris från
  5 49 /st
 3. Möbelfärg V40
  Flera olika varianter
  Möbelfärg V40
  Pris från
  18 85 /st
 4. MÖBELLACK ILVES V HALVMATT 0,225L
  0,225l
  MÖBELLACK ILVES V HALVMATT 0,225L
  Pris från
  14 95 /st
 5. MÖBELFÄRG ILVES L35 A-BAS 0,225L
  0,225l
  MÖBELFÄRG ILVES L35 A-BAS 0,225L
  Pris från
  13 95 /st
 6. Elementfärg
  Vit, 400ml, aerosol
  Elementfärg
  Pris från
  9 89 /st
 7. MÖBELFÄRG ILVES V15 A-BAS 0,225L
  0,225l
  MÖBELFÄRG ILVES V15 A-BAS 0,225L
  Pris från
  13 95 /st
 8. PANELFÄRG ILVES A-BAS VIT 2,7L
  2,7l
  PANELFÄRG ILVES A-BAS VIT 2,7L
  Pris från
  34 85 /st

22 artiklar