Utomhusfärg

Ulkomaalit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Haluatko talollesi kestävän ja kauniin julkisivun? Byggmax auttaa sinua löytämään kotisi julkisivun kunnostukseen sopivat ulkomaalit ja peltikattomaalit. Valikoimasta löydät monta erilaista vaihtoehtoa niin perinteiseen puupintaan kuin betoniin.

Helpot vinkit ulkomaalaukseen
Ulkomaaleilla on helppo kohentaa kodin ulkonäköä. Meiltä löydät kaikki ulkomaalit ja tarvikkeet kotisi julkisivun kunnostukseen. Talosi maalaukseen käyvät erityyppiset maalit, kuten joustavan kalvon jättävät akryylimaalit, pellavaöljyä sisältävät punamaalit tai kovan pinnan muodostavat öljymaalit. Tarkista ensin talosi julkisivun kunto. Tutustu purkin kyljessä olevaan tuoteselosteeseen. Puhdista seinät huolellisesti ja käytä tarvittaessa homepesua. Suojaa seinän lähellä olevat kasvit sekä vuori- ja nurkkalaudat ja muut talon osat, jotka käsitellään myöhemmin. Ulkomaalaukseen tarvitaan vähintään +8 asteen lämpötila. Aloita maalaaminen varjoisalta puolelta telalla tai pensselillä. Käytä reilusti maalia, sillä siten saat kauniin ja kestävän lopputuloksen. Maalaa koko seinä kerrallaan, jos mahdollista. Älä kaada maaleja tai lakkaa viemäriin, vaan toimita ne ongelmajätteiden keräyspisteeseen.

Tee julkisivuremontti edullisesti
Julkisivu on kotisi käyntikortti, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Muista puhdistaa julkisivujen pinnat tasaisin väliajoin. Pintojen huoltamiseen riittää tavallinen pesu. Jos pinnassa on hometta, kannattaa pinta käsitellä homeenpoistoaineella. Pesu kannattaa tehdä varjossa, sillä auringossa pesuaine kuivuu liian nopeasti ja pesuteho vähenee. Käsittelyn jälkeen pinta kannattaa maalata uudelleen, sillä homeenpoistoaine tekee maalipinnasta huokoisen ja se likaantuu nopeasti. Tarkista maalin laatu, sillä akrylaattimaalin päälle käy ainoastaan samaa laatua oleva maali. Öljy- tai alkydiöljymaalin päälle voit maalata samalla maalilla tai akryylimaalilla. Punamaalipinnassa voi käyttää ainoastaan punamaalia. Älä käytä painepesuria, sillä vesi saattaa päästä rakenteisiin. Pesuaineen poisto tapahtuu puutarhaletkulla ja juuriharjalla. Kun käytät sopivia pesuaineita kotisi julkisivun hoitoon, pidät julkisivun siistinä vuosiksi eteenpäin. Kaikki työvaatteet, ulkomaalit ja maalaustarvikkeet löydät näppärästi valikoimastamme.

Ulkomaalit jokaiseen käyttötarkoitukseen Byggmaxilta
Osoitteesta byggmax.fi löydät kaikki ulkomaalit ja tarvikkeet kotisi huoltamiseen. Teet kaiken helposti itse ja säästät aikaa ja rahaa. Toteuta unelmasi yhdellä klikkauksella.

31 artiklar

 1. Rödfärg
  Traditionell röd utefärg, 10L
  Rödfärg
  Pris från
  19 95 /st
 2. Träolja 2,5L
  Vattenburen, 2,5L, 18%
  Träolja 2,5L
  Pris från
  10 45 /st
 3. Fasadfärg Puts
  Flera olika varianter
  Fasadfärg Puts
  Pris från
  17 65 /st
 4. Ilves Rödmyllefärg
  10L
  Ilves Rödmyllefärg
  Pris från
  34 85 /st
 5. Ilves Mineralprimer 1l
  1l
  Ilves Mineralprimer 1l
  Pris från
  14 95 /st
 6. HAMMERITE YOUR COLOR BC
  0,5l
  HAMMERITE YOUR COLOR BC
  Pris från
  17 95 /st
 7. RÖDFÄRG BASIC 10L
  10L
  RÖDFÄRG BASIC 10L
  Pris från
  19 95 /st
 8. HAMMERITE YOUR COLOR BW VIT
  0,5l
  HAMMERITE YOUR COLOR BW VIT
  Pris från
  17 95 /st
 9. Hammerite Smooth Finish Svart
  0,25l
  Hammerite Smooth Finish Svart
  Pris från
  11 95 /st
 10. SLIPERSIMPREGNER ILVES MÖRKBRUN 2,7L
  3l
  SLIPERSIMPREGNER ILVES MÖRKBRUN 2,7L
  Pris från
  27 95 /st

31 artiklar