Golvprov Seattle Concrete 4 mm World of SPC

15,2x30,5 cm
ART.NR: 656405
Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya golv så att du i lugn och ro kan jämföra golv. OBS! Ingen ångerrätt på Golvprov.
Vinylgolv San Diego Oak är ett vattenbeständigt vinylgolv från varumärket World of SPC.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Golvprov Seattle Concrete 4 mm World of SPC

Vinylgolv San Diego OAk 4 mm är, givet korrekt installation, ett vattentåligt vinylgolv från varumärket World of SPCs Town Collection. San Diego Oak är ett modernt och slittåligt vinylgolv som även är lämpligt som golv över vattenburna golvvärmesystem så länge som maxtemperaturen inte överstiger 27 °C. Golvet passar utmärkt i rum där man eftersöker en urban, lugn känsla samtidigt som träimitationen ger ett stilrent intryck.

Läggningen av San Diego Oak görs snabbt och enkelt genom dess klicksystem Loc-Click. Kanterna är lätt fasade på alla sidor.

Slitskiktet på golvet uppgår till 0,3 mm. Golvet är användningsklassat till nivå 32, vilket innebär att det är lämpligt för medelhårt slitage i såväl hemmamiljöer som offentliga miljöer.

Golvet kan enbart betraktas som tåligt mot vatten givet korrekt installation. Överflödigt vatten behöver torkas bort från golvet, dvs. vatten får inte ligga kvar på golvet i mer än 12 timmar, för att golvet ska kunna betraktas som vattenbeständigt. Observera att golvet inte ska läggas i utrymmen med direktexponering av vatten trots dess vattenbeständighet, exempelvis direkt i duschar etc.

Golvet har 10 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer, dvs. inte i offentliga miljöer.
Läs mer
Varumärke World of SPC
Leverantörens artikelnummer M3512