Köksinredning

Keittiökalusteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Haluatko tehdä keittiöstäsi upean toiminnallisen kokonaisuuden ilman turhia, esimerkiksi asennukseen tai kalliisiin tarvikkeisiin uppoavia kustannuksia? Valintasi on silloin Byggmax. Meiltä löydät makuusi sopivat kaapistot, hanat ja muut tarvikkeet, eikä hinta paina mieltäsi.

Toimivassa keittiössä arki sujuu kevyemmin
Keittiö on kodin toiminnallisin paikka. Siellä kokataan, ruokaillaan ja seurustellaan. Arki sujuu kevyemmin, kun keittiön kalusteet ovat laadukkaat ja sopivat hyvin kodin muuhun sisustukseen. Keittiöremontin voit tehdä monella tavoin. Joskus riittää, kun vaihtaa esimerkiksi pelkät ovet kaapistoihin sekä maalaa tai tapetoi seinät mieleisellään tyylillä. Myös pelkkä työtason tai tiskialtaan vaihto voi piristää keittiön ilmettä olennaisesti. Vanhoissa keittiöissä tehdään yleensä perusteellisempi remontti, jossa vaihdetaan esimerkiksi keittiökalusteet ja pesualtaat kokonaan. Keittiön viihtyvyyteen kannattaa todellakin panostaa, onhan kyse ehkäpä tärkeimmistä omista tiloista. Meiltä löydätkin hyvän valikoiman esimerkiksi erilaisia keittiörunkoja, laatikostoja ja ovia. Jos haluat päästä keittiöremontissa todella helpolla, kannattaa myös tutustua edullisiin valmiskeittiöihimme.

Keittiökalusteet sopivat myös muihin tiloihin
kylpyhuone ja kodinhoitohuone liittyvät usein läheisesti keittiöön sekä tyylinsä että usein myös sijaintinsa puolesta. Keittiökalusteet sopivatkin mainiosti myös näihin tiloihin halutessasi luoda yhtenäisen tyylin. Keittiökalusteidemme materiaalit ovat helppohoitoisia - vain pyyhkäisy kostealla riittää - ja kalusteet pysyvät uudenveroisena pitkään. Kalusteiden asennus on helppoa, sillä meiltä löydät kaikki työkalut ja tarvikkeet ohjeineen. Löydät meiltä myös kaakelit keittiön pintojen laatoitukseen, ja upean uuden kokonaisuuden kruunaavat linjakkaat ja laadukkaat hanat. Kannattaa siis tutustua Byggmaxin tunnetusti edulliseen valikoimaan, olitpa sitten remontoimassa keittiötä tai mitä tahansa muuta kohdetta kodissasi. Kun remontoit kokonaisuuden itse, saat yksilöllisen ja kodikkaan lopputuloksen pienemmällä rahalla. Kaunis tila varmasti palkitsee myöhemmin vaivannäkösi, kun koko perhe voi elää arkeaan juuri omaan tyyliin sopivissa, hyvin toimivissa tiloissa.

Käyttöä kestävät keittiökalusteet Byggmaxilta
Olitpa sitten uudistamassa vanhaa keittiötäsi tai rakentamassa alusta lähtien kokonaan uutta, hanki keittiökalusteet Byggmaxilta. Edullisesta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät tyylillesi ja kukkarollesi sopivat tuotteet. Tee tilaus jo tänään!

 1. Tvättstbland Bide Orassafira1012
  Krom
  Tvättstbland Bide Orassafira1012
  Pris från
  135   /st
 2. Köksblandare Pkv Oras Opti2734Fg
  Krom
  Köksblandare Pkv Oras Opti2734Fg
  Pris från
  299   /st
 3. Köksblandare Oras Safira 1030
  Krom
  Köksblandare Oras Safira 1030
  Pris från
  112   /st
 4. Köksblandare Pkv Oras Safira1035
  Krom
  Köksblandare Pkv Oras Safira1035
  Pris från
  164   /st
 5. Diskmasksvent G34Xg12 Oras105001
  Krom
  Diskmasksvent G34Xg12 Oras105001
  Pris från
  24 95 /st
 6. Köksblandare Pkv Grohe Eurosmart
  Krom
  Köksblandare Pkv Grohe Eurosmart
  Pris från
  149   /st
 7. Tvättstbland Bide Groheeurosmart
  Krom
  Tvättstbland Bide Groheeurosmart
  Pris från
  129   /st
 8. Köksblandare Grohe Eurosmart
  Krom
  Köksblandare Grohe Eurosmart
  Pris från
  99 95 /st