Laminatgolv Travertine

8x280x604 mm, 2,367 m2/pkt, AC4/32, Megaloc 2.X, Classen
ART.NR: 651546
Travertine är ett ljust och modernt laminatklinkergolv. Golvet är enkelt att lägga och har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Laminatgolv Travertine

OBS! Leverantören har genomfört uppdateringar av motsvarande golv. Har man tidigare genomfört köp av golv i samma stil kan ytorna skilja sig åt i dekor och nyans samtidigt som klicksystemen inte går ihop. Ett ljust och modernt klinkergolv i laminat som efterliknar Travertin vilken är en typ av kalksten. Plattorna har fasade kanter med ljusgrå fog och struktur som ökar känslan av att gå på ett äkta stengolv. Det behändiga formatet på golvplattorna ger en lägre vikt och underlättar läggningsarbetet.

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis mindre butiker och restauranger. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Golvbrädornas mått: 604 x 280 x 8,0 mm

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.
Läs mer
Varumärke Classen