Monteringssats SR100

ART.NR: 236102
Monteringssatsen är avsedd att underlätta montering av skruvpåle för hand.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Monteringssats SR100

Monteringssatsen är avsedd att underlätta montering av skruvpåle för hand. Monteringssatsen består av två kortare rör som monteras med bult i skruvpålens och bildar hållare för spett eller grövre stång att vrida runt stolpen med. Med monteringssatsen är det lättare att vara två som hjälps åt att skruva ner stolpen i marken.

Skruvpålen är ett system för grundläggning

Skruvpålen används med fördel till snabb och hållbar grundläggning för alla slags lätta byggnader. Den kräver ingen maskingrävning eller markisolering och monteras för hand. Skruvpålen är som namnet antyder en påle som skruvas ner i marken. Pålen har vingar som vrider den ner i marken där den skapar en stabil och bärkraftig stolpe. Finns i olika längder och är lämplig för terrasser, altaner, uteplatser, plank, staket, grindar, garage, carport, mindre sommarhus och bodar. Skruvpålen orsakar inga vibrationer i marken och lämnar markytan orörd. Den ger alltså en grundläggning utan att hela tomten är uppgrävd, vilket spar mycket tid och möda. Kan även återanvändas. Bultkonsoler, U-konsoler, hörnkonsoler kan monteras på stolpen i ett utprovat och fungerande system för grundläggning. Skruvpålen finns även i utförande för maskinmontering.

Montering

Fäst monteringssatsen i skruvpålens hål med bult. Monteringssatsens rörändar används för att fästa spett eller så stänger av valfri längd för skruvning av pålen.
Gör ett starthål med spett i marken där pålen ska monteras. Sätt pålens spets i hålet och skruva. Skruvpålen ska helst skruvas ner till frostfritt djup. Det finns en monteringssats som extratillbehör som underlättar monteringen om marken är hård. Det finns förlängningsdelar i de fall det behövs.


Tekniska data

Rörlängd: 2 st 300 mm
Diameter: 48,3 mm
Godstjocklek: 2,6 mm
Läs mer
Leverantörens artikelnummer SR100