Skylt för förebyggande larm Utomhus SikkertHjem

PVC
ART.NR: 687202581
Förebyggande larmskylt i väderbeständig PVC. Skylten monteras enkelt med några skruvar, t.ex.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skylt för förebyggande larm Utomhus SikkertHjem

Förebyggande larmskylt i väderbeständig PVC. Skylten monteras enkelt med några skruvar, t.ex. på garaget, carporten, trädgårdsgrinden eller räcket. Låt tjuven veta att du har säkrat ditt hem redan innan ett inbrottsförsök görs.

Förebyggande säkerhet
Larmskylt för utomhusinstallation. Skylten är tillverkad av frostsäker PVC och är dessutom behandlad med en UV-film som säkerställer att färgerna har lång livslängd, även om skylten utsätts för konstant solljus. Larmskylten monteras med skruvar utomhus på trävirke som är lätt synligt. Det kan vara på karmen vid ytterdörren eller en stolpe i carporten.

Skyltning som fungerar
Förebyggande larmskyltar säljs endast tillsammans med Sikkerthjems larmsystem eller till befintliga kunder. Valideringen sker automatiskt. Detta för att bibehålla den preventiva effekten, så att en inbrottstjuv med säkerhet vet att det finns ett larmsystem i hemmet om det är skyltat med SikkertHjem™ larmskyltar och dekaler.

I förpackningen
  • 1 x Förebyggande larmskylt i plast


Sikkerthjems S6evo™ Larmpaket är stöldlarm utan abonnemang. Här hittar du vårt urval av inbrottslarm, villalarm och larmpaket för ditt hem! Med varje larmpaket kan du bygga ut ditt larmsystem efter behov och alltid ha full kontroll över ditt larmsystem. Med vårt "grannnätverk" kan du dra nytta av grannhjälp vid stöld i ditt hem - dina grannar kan meddelas och kontakta polisen och komma före en väktare.

Larmsystem UTAN abonnemang
SikkertHjem™ tar det klassiska larmsystemet till nya höjder och adderar nu smarta hemfunktioner som ger dig nya nivåer av kontroll över ditt hem. Systemet är anslutet till internet, allt sker i realtid och synkroniseras med alla användares smartphones. Systemet uppdateras automatiskt med de senaste säkerhetsuppdateringarna och funktionerna, så att du alltid kan känna dig trygg och vara säker på att få full nytta av ditt stöldskydd. Allt utan abonnemang eller startavgift.

Enkel manövrering från din mobiltelefon
Larmsystem från SikkertHjem installeras och hanteras enkelt via vår kostnadsfria app för både iOS® och Android™. Det innebär att du kan bära med dig ditt larmsystem i fickan och kontrollera ditt larm, videoövervakning och belysningsstyrning var du än befinner dig.

Mobil säkerhetskopiering
Larmsystemet S7pro ansluts till ditt internet, antingen via trådlöst Wi-Fi eller trådbundet LAN. Genom att även sätta i ett SIM-kort i larmet öppnar du upp för möjligheten att skicka SMS-notiser till personer som inte har appen installerad på sin telefon, t.ex. grannar, och du får också en backup om ditt internet skulle ligga nere. I det fallet fortsätter systemet automatiskt att fungera på SIM-kortet.

Videoövervakning
S7pro erbjuder djup integration med Sikkerthjems batteri- och solcellskameror. Få enkel åtkomst till dina övervakningskameror direkt från appens förstasida och om du har mer än en kamera kan du till och med samla upp till fyra på en skärm för en fullständig översikt. Via appen kan du enkelt styra dina kameror, anpassa inställningar och granska ditt filmmaterial.

Ingen prenumeration
Precis som Sikkerthjems andra system är S7pro ett abonnemangsfritt larmsystem. Du kommer inte att debiteras några månatliga betalningar eller avgifter.

Mått
  • Bredd: 70 mm
  • Höjd: 100 mm


Specifikationer
  • Material: PVC
  • Tryck på båda sidor: Nej, det gör vi inte
  • UV-behandlad: Ja, det gör vi
  • Vikt: 0,01 kg


Läs mer
Varumärke SikkertHjem