Mursten

Muurikivet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tuntuuko puutarhasi tylsältä ja kaipaa ilmeen kohottamista? Teet sen kätevästi hankkimalla kestävät sekä laadukkaat reunakivet ja muurikivet. Ne elävöittävät puutarhaasi nostaen sen aivan uudelle tasolle.

Muurikivet puutarhan ilmeen kohottajina
Tuntuvatko puutarhasi kukkapenkit tylsiltä ja liian arkipäiväisiltä? Kukkapenkkejä saat kohennettua pienellä vaivalla. Muurikivet ovat yksinkertainen vastaus pulmaasi. Näyttävä kukkapenkin reunakiveys saadaan aikaiseksi helposti juuri muurikivien avulla. Tällä tavalla varmistat myös, ettei nurmikkosi leviä kasvualustaan. Kukkapenkistäsi tulee helppohoitoisempi ja kasvualustakin pysyy mukavasti paikoillaan. Kivet voi joko upottaa alustaan tai jättää korkeammaksi reunukseksi. Kummassakin tapauksessa lopputulos on siistin ja huolitellun näköinen. Kiviä on sekä viistottuja että suorareunaisia. Niitä yhdistelemällä on mahdollista tehdä kaarevia muotoja. Ympyröiden tekemiseen käytetään viistottuja kiviä. Muurikivillä teet myös kestävät tukimuurit. Laadukkaita kotimaisia muurikiviä käyttämällä valitset kestävät ja pitkäikäiset ratkaisut puutarhaasi. Byggmaxilta saat laadukkaita muurikiviä pihaasi, joten tilaa jo tänään.

Helppohoitoiset muurikivet piristämään pihapiiriäsi
Muurikivistä teet jopa näyttävän kauniit ja erilaiset kukkalaatikot, vaikka terassille tai terassin oven pieleen. Kauniin värikkäät kukat tällaisessa kukkalaatikossa ovat oikeita katseenvangitsijoita. Niillä saa kummasti muutettua pihan värimaisemaa pienellä vaivalla. Muurikivet ovat helppohoitoisia ja niitä voi tarvittaessa harjata puhtaaksi. Halutessasi voit käyttää puhdistukseen myös vettä. Muuhun puhdistukseen tulisi käyttää biologisesti hajoavia puhdistusaineita, koska ne eivät haurastuta kiveä. Muurikivien laatu on tarkastettu ja niillä on CE-merkintä. Muurikivillä rajaat näyttävästi pihan eri alueet, kuten ajoväylät ja käytävät. Rinnetonteille saat tehtyä käytännölliset porrastukset, joiden avulla saat myös mukavasti käyttökelpoista pinta-alaa. Suunnittelu on tässäkin tapauksessa tärkeää, sillä hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Se on perusta kestävään ja pitkäikäiseen lopputulokseen.

Muurikivet pihamaalle ja viheralueiden reunaan Byggmaxilta
Kestävät muurikivet ovat monikäyttöisiä, sillä niitä voi yhtä hyvin käyttää niin tonttisi viheralueita reunustamaan kuin pihamaalle. Tilaa edullisia muurikiviä nyt meiltä.

Filtrera

3 träffar

Sortera på
300x135x80mm 8kg
3 25  €
Finns i flera färger
Från 6 25  €
AKO Garden
3 79  €