Plasttak

Muoviset valokatteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan katon tekoon, olipa kyseessä sitten terassin muovinen valokate tai koko talon aluskate. Meiltä löydät myös tarvittavat kiinnikkeet ja tarvikkeet onnistuneeseen projektiin.

Suojaa terassi kaikilta sääolosuhteilta
Meillä Suomessa sää saattaa olla haastava terasseille ja muille ulkotiloille. Laadukas, mutta edullinen valokate on erinomainen tapa suojata terassi ja sen käyttäjät sään vaikutuksilta. Muoviset valokatteet ovat käytännöllinen tapa lisätä terassin viihtyvyyttä ja käyttömahdollisuuksia. Byggmax tarjoaa hyvän valikoiman valokatteita terassin rakentajalle. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava valokatteen asentamiseen sekä hyvään viimeistelyyn. Asentamisessa täytyy noudattaa valmistajan ohjeita ruodejaossa ja valokatelevyjen kiinnityksessä. On suositeltavaa maalata ruoteiden yläpuoli valkoiseksi, koska auringonpaiste saattaa kuumentaa ruoteen ja katteen välisen tilan niin kuumaksi, että se aiheuttaa muutoksia muovissa. Mikäli joudut katkaisemaan katelevyjä, voit käyttää hienohampaista sahaa tai kulmahiomakonetta, jossa on ohut katkaisulaikka. Huolellinen työ ja oikea asennus takaavat pitkäikäisen katteen. Kun teet työn itse, säästät myös kustannuksissa.

Oikeilla materiaaleilla hyvä lopputulos
Hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus helpottavat kattoprojektin onnistumista. Oikein toteutettu sääsuojaus, jonka muoviset valokatteet mahdollistavat, lisää esimerkiksi terassin käyttömahdollisuuksia ja sen käyttöikää. Katteeseen kohdistuu suuria rasituksia, joten asennuksessa kannattaa olla tarkkana. Kesän kuuma aurinko, syksyiset sateet ja tuuli sekä talvinen lumikuorma ja pakkaset asettavat katteille suuria vaatimuksia. Meiltä löydät valokatteet, jotka kestävät joka säätä. Muoviset katemateriaalit ovat läpinäkyviä, joten ne vaativat säännöllistä puhdistamista. Lämmin vesi ja mieto pesuaine on suositeltava tapa suorittaa katteen puhdistus. Kannattaa myös välttää kovia ja hankaavia työkaluja, jotka naarmuttavat katteen pintaa. Terassien ja muun pihan maan katteeksi meiltä löytyvät myös joka pihaan sopivat pihakivet ja -laatat.

Kestävät muoviset valokatteet Byggmaxilta
Muoviset valokatteet löydät Byggmaxista järkevään hintaan. Kevyt käsiteltävyys mahdollistaa itse tekemisen ja onnistumisen ilon. Me Byggmaxissa autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

11 artiklar

 1. Växthusplast
  0,6x810x1200mm, polykarbonat
  Växthusplast
  Pris från
  9 95 /st
 2. Nockprofil plasttak
  Klar, 2050x125x125mm
  Nockprofil plasttak
  Pris från
  29 95 /st
 3. Vägganslutning plasttak
  Klar, 2280x50x150mm
  Vägganslutning plasttak
  Pris från
  32 95 /st
 4. Underlagstak
  1,5x40m, med kondensskydd
  Underlagstak
  Pris från
  43 95 /st
 5. Tätband till plasttak
  76/18 990mm
  Tätband till plasttak
  Pris från
  4 95 /st
 6. TÄCKBRICKA FÖR PLASTTAK
  Ø38mm
  TÄCKBRICKA FÖR PLASTTAK
  Pris från
  0 50 /st
 7. Underlagstak
  1,5x40m
  Underlagstak
  Pris från
  37 95 /st
 8. Förlängningskit altantak Gop
  antracitgrå/transparent
  Förlängningskit altantak Gop
  135   /st
 9. Plasttaksskruv
  4,8x35mm, vingar, 100st
  Plasttaksskruv
  Pris från
  17 95 /st
 10. Nockprofil med Monteringsdetaljer
  L=4520mm, B=190mm, obehandlad aluminium
  Nockprofil med Monteringsdetaljer
  94 95 /st

11 artiklar