Taklist C301 Orac Decor

2000 mm, 170 mm
ART.NR: 687206648
Klassisk taklist med utsmyckade detaljer. Denna profil visas för att få ut det bästa av större rum. En taklist ger rummet den sista touchen. Den bildar en visuell övergång mellan vägg och tak, döljer sprickor och ojämnheter och ger dynamik till din interiör.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Taklist C301 Orac Decor

Klassisk taklist med utsmyckade detaljer. Denna profil visas för att få ut det bästa av större rum.

En taklist ger rummet den sista touchen
Den bildar en visuell övergång mellan vägg och tak, döljer sprickor och ojämnheter och ger dynamik till din interiör. Mångfalden av stilar och ytbehandlingar är också oöverträffad: från elegant till modernt till ornamenterat, klassiskt eller stort för att imponera. Lägg därtill Orac Decor®:s kunskap och erfarenhet, så vet du att resultatet kommer att bli tillräckligt bra för att ramas in. Varför är taklister från Orac Decor® det bästa valet? Kort svar: på grund av deras tydliga mervärde:
  • Lätt att installera
  • Idealisk för renoveringar
  • Omedelbart målningsbar


Lätt att installera
Orac Decors taklister, tillverkade av lätta, starka och hållbara material, är extremt enkla att montera. De integrerade limspåren garanterar en snabb limapplicering och du får en installationsgaranti när du använder vårt DecoFix-lim.

Idealisk för renoveringar
Orac Decors gesimser är perfekta för renoveringsarbeten. De täcker ju alla ojämnheter i väggen och/eller taket på nolltid.

Omedelbart målningsbar
Orac Decors taklister är omedelbart målningsbara, eftersom de levereras med ett vitt grundskikt. Det innebär att du kan måla dem i önskad färg så att de passar perfekt till din interiör.

Mått
  • Längd: 2000 mm
  • Höjd: 170 mm
  • Bredd: 144 mm


Specifikation
  • Material: Purotouch


Läs mer
Varumärke Orac Decor