VALTTI TRÄLASYR EC KLAR

Finns i flera storlekar
ART.NR: 190300
Valtti Color är en traditionell oljebaserad, lösningsmedelsburen, nyanserbar lasyr som absorberas i träet och inte formar ett sammanhängande skikt vid första behandlingen. Skyddar träet från väderslitage genom att hejda påverkan från fukt och solljus.

.

Färgbrytning 1€/L i butik.
Läs mer
Volym:
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

VALTTI TRÄLASYR EC KLAR

Valtti Color är en traditionell oljebaserad, lösningsmedelsburen, nyanserbar lasyr som absorberas i träet och inte formar ett sammanhängande skikt vid första behandlingen. Skyddar träet från väderslitage genom att hejda påverkan från fukt och solljus. Valtti Color är lösningsmedelsburen och absorberas i trä, en klassisk Valtti för alla träfasader, staket och räcken. En kulör som absorberas väl och framhäver träets naturliga skönhet.

Teknisk beskrivning


Användningsområde:
Valtti Color går att använda på ytterväggar, staket, obehandlade eller tidigare lasyrbehandlade trästrukturer. Lasyren är lämplig att använda på timmer, sågade och hyvlade träytor, tryckimpregnerat trä och värmebehandlat trä utomhus enligt bruksanvisningen.  Ej lämplig vid behandling av insidan av växthus.

Åtgång:
8–12 m²/l på hyvlade ytor och timmer. Den målade ytan är beröringstorr efter 4–8 timmar. Nästa behandling kan utföras efter ett dygn.
Läs mer
Varumärke Tikkurila