Spiro

Spiro-putket Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko etsinnässä ilmanvaihtoputki? Meiltä löydät niitä laajan valikoiman. Putkia on saatavilla eri mittaisilla halkaisijoilla sekä monella eri kulmalla ja eri tavoin käsiteltyinä riippuen siitä, mihin niitä tarvitset.

Spiro-putket ovat ratkaisusi ilmanvaihtoon
Spiro-putket talon IV-tarpeisiin löydät Byggmaxilta. Putket voi kiinnittää esimerkiksi popniiteillä, jolloin minimoit riskin, että kierteet menisivät rikki. Sen lisäksi on hyvä laittaa teippi liitokseen. Putkien asennuksessa kannattaa olla erittäin tarkka ja kärsivällinen, jotta niiden kanssa ei tulisi ongelmia myöhemmin. Putkien asennus kannattaakin aloittaa IV-koneesta, jolloin saat kaiken tarpeellisen sijoitettua oikeisiin kohtiin. Mikäli joudut lyhentämään putkia, apuna ei kannata käyttää rälläkkää ettei metallipöly mene putken sisään. Metallipölyn poistaminen putkesta on vaivalloista, joten valitse työkalut oikein! Putken leikkaamiseen on suositeltavaa käyttää esimerkiksi peltileikkuria. Löydä sopiva tuuletusputki omiin tarpeisiisi Byggmaxilta. Meiltä löydät myös työkalut ja kiinnitykseen tarvittavat välineet, kuten popniitit. Tekemällä itse onnistut ja säästät.

Tee se itse, niin onnistut
Spiro-putket hankit kätevästi Byggmaxilta. lämmitys ja sen toimivuus on erittäin tärkeä olla kunnossa suomalaisessa kodissa. Laittamalla talon IV-putket kerralla kuntoon säästät talon lämmityskuluissa pitemmällä tähtäimellä, silloin kun lämmön eristys on kunnossa. Putkia on saatavilla eri kulmilla ja eri prosessein käsiteltynä. Löydät siis sopivat putket omiin tarkoituksiisi meiltä. Peltiset putket ovat oiva valinta, mikäli haluat laatua järkevään hintaan. Metallisiin putkiin löydät myös laajan valikoiman erilaisia liittimiä sekä kulmia. Toisin muovisiin putkiin taas voi olla vaikeampi löytää sopivia liittimiä sekä kulmia. Sen lisäksi metalliset putket kestävät todella pitkän ajan, ja ne ovat myös muovista vaihtoehtoa ympäristöystävällisempi vaihtoehto pitkällä aikavälillä. Putket on myös helppo asentaa ja eristää. Byggmax auttaa sinua kerralla onnistumaan remonttiprojektissasi.

Spiro-putket ilmanvaihtoon Byggmaxilta
Hanki laadukkaat Spiro-putket Byggmaxista. Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Tekemällä itse onnistut ja säästät rahaa siinä samalla. Katso myös muut valikoimamme rakennustarvikkeet ja tee haaveistasi totta!

Läs mer
Filtrera

41 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 13 95  €
Finns i flera storlekar
Från 8 45  €
Finns i flera storlekar
Från 9 95  €
Finns i flera storlekar
Från 18 95  €
Finns i flera storlekar
Från 3 95  €
125mm till 100mm, varmförzinkad stålplåt
7 95  €
100mm, varmförzinkad stålplåt
13 45  €
150mm till 125mm, varmförzinkad stålplåt
12 95  €
Finns i flera storlekar
Från 7 95  €
160mm till 100mm, varmförzinkad stålplåt
8 95  €
Finns i flera storlekar
Från 3 95  €
Finns i flera storlekar
Från 4 95  €
160mm till 125mm, varmförzinkad stålplåt
9 95  €
Flexit
6 11  €
Flexit
10 59  €
Flexit
Finns i flera utföranden
Från 10 39  €
Flexit
10 44  €
Flexit
8 15  €
Flexit
10 39  €
Flexit
10 39  €
Flexit
8 76  €
Flexit
18 25  €
Flexit
8 15  €
Flexit
Finns i flera utföranden
Från 189 38  €