Ventilationslist Isola

50x50x2000mm
Artikelnummer: 6303317
Vikt: 15.5
Isola-ventilationssystemet är den perfekta lösningen för att säkerställa isolerade branta taks luftväxling och lufttäthet.
Välj butik för att se lagertstatus
Tillgänglig online
Skickas inom
5-10 vardagar
239 00 /st
st
= 1,00 st
Ventilationslist Isola
Isola-ventilationssystemet är den perfekta lösningen för att säkerställa isolerade branta taks luftväxling och lufttäthet. Lösningen används på branta tak som har en tät takkonstruktion och där ett ventilationsmellanrum behövs mellan underlaget och värmeisoleringen. Systemet består av Isola Ventilationslister, Kerabit Wind-vindskydd och vindskyddstejp. Den ideala lösningen när du bygger en vindsvåning.
Isola-ventilationssystemet lämpar sig särskilt bra för projekt där byggnadernas kalla vindsutrymmen ändras om för att kunna användas som bostad.
Ovanför kalla vindsutrymmen finns ofta täta takkonstruktioner. Om dessa vindsutrymmen isoleras släpper de inte ut fukt ur konstruktionerna. I dessa fall är det viktigt att bygga en luftspalt mellan underlaget och isoleringsskiktet för att få bort fukt och samtidigt hålla takytan kall.
Isola-ventilationssystemet är en smart och effektiv lösning som säkerställer ventilation i takkonstruktionen och samtidigt tillräcklig täthet. Produkterna i systemet är miljövänliga och kan återvinnas.
Snabba fakta
Varumärke Isola