Vinylgolv St Louis Oak 4 mm World of SPC

ART.NR: 651909
Vinylgolv St Louis Oak är ett 228 mm brett, vattenbeständigt vinylgolv från varumärket World of SPC.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Vinylgolv St Louis Oak 4 mm World of SPC

Vinylgolv St Louis Oak 4 mm är, givet korrekt installation, ett vattentåligt vinylgolv från varumärket World of SPCs City Collection. St Louis Oak är ett modernt och extremt slittåligt vinylgolv som även är lämpligt som golv över vattenburna golvvärmesystem så länge som maxtemperaturen inte överstiger 27 °C. Golvet passar utmärkt i rum där man eftersöker en urban, lugn känsla samtidigt som träimitationen ger ett stilrent intryck.

Läggningen av St Louis Oak görs snabbt och enkelt genom dess klicksystem Loc-Click. Kanterna är fasade på alla sidor med en s.k. 4V-fasning, vilket innebär en djupare nivå av fasning som tydligare särskiljer plankorna.

Slitskiktet på golvet uppgår till 0,3 mm. Golvet är användningsklassat till nivå 41, vilket innebär att det är lämpligt för hårt slitage i såväl hemmamiljöer som offentliga miljöer.

Golvet kan enbart betraktas som tåligt mot vatten givet korrekt installation. Överflödigt vatten behöver torkas bort från golvet, dvs. vatten får inte ligga kvar på golvet i mer än 12 timmar, för att golvet ska kunna betraktas som vattenbeständigt. Observera att golvet inte ska läggas i utrymmen med direktexponering av vatten trots dess vattenbeständighet, exempelvis direkt i duschar etc.

Golvet har 10 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer, dvs. inte i offentliga miljöer.
Läs mer
Varumärke World of SPC
Leverantörens artikelnummer 3526