Limträ

Liimapalkki Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Yleensä männystä valmistettava liimapuupalkki on hyvä valinta kantaviin rakenteisiin, kuten kattoihin. Se on vahva ja vääntymätön ratkaisu projektisi tärkeimpiin rakenteisiin. Liimapuu myös näyttää hyvältä, joten sen voi huoletta jättää näkyville.

Kestävät ja vahvat rakenteet syntyvät liimapuusta
Liimapuu on yksi parhaista ratkaisuista projektisi runkorakenteisiin. Sitä käytetään yleisesti esimerkiksi halleissa ja muissa suurissa tiloissa kestävyytensä vuoksi. Liimapalkin rakenne ei myöskään muutu sen kostuessa tai kuivuessa, mikä takaa, että siitä valmistetut rakenteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Yhdestä puusta sahattuun hirteen tai palkkiin verrattuna edut ovat merkittävät. Liimapalkki ei halkeile tai vääntyile, jota sitä voidaan käyttää jopa siltojen ja laivojen rakentamisessa. Palkkeja voi yhdistää useampia isompiin rakenteisiin. Liimapalkkeja käytät kätevästi niin remonteissa kuin muissakin pienissä ja suurissa rakennusprojekteissa, kuten varastojen tai kotisi rakenteissa. Tuotteen ulkonäkö on hillitty, joten se soveltuu hyvin myös näkyviin rakenteisiin. Se on turvallinen, hyvännäköinen ja pitkäikäinen ratkaisu mihin tahansa rakenteeseen.

Helppokäyttöinen liimapuu tekee rakentamisesta sujuvaa
Liimapuun työstäminen on aivan yhtä helppoa kuin perinteisen hirren käyttö. Sitä voi sahata, hioa ja muokata mielensä mukaan samalla tavalla kuin hirttäkin. Tuotteen helppous perustuu siihen, ettei rakentajan tarvitse miettiä esimerkiksi kostuessa tai kuivuessa tapahtuvaa vääntyilyä tai halkeilua. Palkkien kiinnitykseen voidaan käyttää liitoksia ja naulat ja ruuvit kannattaa valita palkin koon mukaan. Liimapalkki ei vaadi sen kummempaa huoltoa sen käyttöaikana, mutta rakenteen suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon, että kosteus poistuu tehokkaasti, eikä tiivisty puurakenteisiin. Hyvin suunnitellussa ja toteutetussa rakenteessa liimapuu kestää pitkään. Se onkin huoleton ratkaisu moneen tarpeeseen. Se on helppo uusia tarvittaessa, sillä materiaali on halpaa ja helposti saatavilla.

Jämerä liimapalkki tekee rakenteista kestävät - hanki omasi Byggmaxilta
Liimapalkki on kätevä ja pitkäikäinen ratkaisu erilaisten rakenteiden pystyttämiseen. Kun etsit helposti työstettävää ja helppohoitoista ratkaisua, se on täydellinen valinta. Byggmax tarjoaa ensiluokkaiset liimapalkit edulliseen hintaan.

6 artiklar

 1. Limträpelare 90X90
  AB-kestopuu
  Limträpelare 90X90
  Pris från
  39 90 /st
 2. Limträpelare 115x115
  3m
  Limträpelare 115x115
  Pris från
  76   /st
 3. Limträbalk 56x180
  4m
  Limträbalk 56x180
  Pris från
  57 95 /st
 4. Limträ 90x90
  3 m
  Limträ 90x90
  Pris från
  44   /st
 5. Limträpelare 90X90 Brun
  Limträpelare 90X90 Brun
  Pris från
  40 90 /st
 6. Limträbalk 90x225
  4,5m
  Limträbalk 90x225
  Pris från
  179   /st

6 artiklar