Träregel

Runkopuut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kertopuu on kestävä palkki- ja puulevytuote, joka sopii hyvin lujuutta vaativiin, kantaviin rakenteisiin ja muihin kohteisiin. Se on tuotettu liimaamalla havupuuviiluja, mikä takaa tuotteen kestävyyden ja pitää sen myös kevyenä.

Korkealaatuista ja kestävää
Etsitkö omiin nikkarointiprojekteihisi kestävää, luotettavaa ja laadukasta puuta? Ehkä höylätty lauta mittatarkkuudella, joka soveltuu talonrakennukseen on juuri se, mitä tarvitset? Parhaimmat laudat ovat yhtenäisiä ja vahvoja, eikä niissä saa olla oksareikiä. Runkopuut ovat sahatavaraa. Se on sahattu leveydeltään ja paksuudeltaan tarkkoihin mittoihin. Runkopuu täyttää kaikki viranomaisten edellyttämät lujuusluokitukset, joita puutavaroilla on. Se on erittäin korkealaatuista puutavaraa, jota Byggmax voi suositella lämpimästi kaikkiin rakennusprojekteihin. Puutavara on lujuuden lisäksi myös virheetöntä, joten se soveltuu kantaviin rakenteisiin. Laajan valikoiman ansiosta sinulla on varaa valita juuri sinun projektiisi sopiva materiaali. Saat meiltä laatua järkevään hintaan ja me myös autamme sinua mielellämme, kun toteutat unelmiasi. Tee-se-itse-projektisi eivät voisi sujua helpommin.

Kiinnikkeet kuormituksen ja materiaalin mukaan
Runkopuut, naulat ja ruuvit saat nopeasti, kätevästi ja edullisesti Byggmaxilta. Kun aloitat rakennusprojektin, kannattaa perustus- ja runkorakenteiden kiinnitykset valita oikein. Täten saavutat rakenteeseen suunniteltujen kuormitusten ja rasitusten ominaisuudet. Toisin sanoen rakenteet tulevat kestämään pitkään hyvinä. On siis tärkeää valita materiaaliin ja olosuhteisiin nähden oikeat kiinnikkeet. Esimerkiksi painekyllästetyn puun kanssa soveltuvat vain kiinnikkeet, jotka on tehty ruostumattomasta teräksestä. Kiinnityksissä onnistuu parhaiten, kun ottaa huomioon kaikki alusmateriaalit, olosuhteet ja kuormitukset. Oikeanlaisilla kiinnikkeillä ja materiaaleilla takaat rakennelman pitkäkestoisuuden. Näin jälkipolvetkin pystyvät tutustumaan siihen mestariteokseen, minkä olet rakentanut. Byggmax on valmis auttamaan ja neuvomaan kaikkia kotona puuhailevia nikkareita, oli kyseessä sitten isompi tai pienempi tee-se-itse-projekti.

Hanki laadukkaat runkopuut Byggmaxilta
Runkopuut saat edulliseen ja järkevään hintaan Byggmaxilta. Pystyt toteuttamaan kaikki tee-se-itse-projektisi meidän avullamme. Byggmax auttaa aina sinua toteuttamaan kaikki remonttihaaveesi!

Läs mer
Filtrera

20 träffar

Sortera på
39x66x2700mm
8 95  €
sf
2 35  € /m
1 55  € /m
1 09  € /m
1 27  € /m
0 77  € /m
0 55  € /m
1 09  € /m
2 55  € /m
C24
5 25  € /m
22x150mm
1 65  € /m
3 95  € /m
2 03  € /m
3 35  € /m
39x92x2700 mm, obehandlad, mellanväggstolpe
8 45  €
22x125
1 35  € /m
NTR/A, hyvlad
4 29  € /m
39x66x2550mm
8 25  €
NTR/A, hyvlad
2 75  € /m
50mm
1 45  € /m