Bålpanna Svart Emaljerad Stål Espegard

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687197544
Robust Bålpanna som passar lika bra i fjällen som i stadsmiljö. Flera spännande tillbehör ger dig många anledningar till att elda och grilla ofta. Pannan är tillverkad i svart emaljerad stål och kan enkelt höjas och sänkas.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Bålpanna Svart Emaljerad Stål Espegard

Robust Bålpanna som passar lika bra i fjällen som i stadsmiljö. Flera spännande tillbehör ger dig många anledningar till att elda och grilla ofta. Pannan är tillverkad i svart emaljerad stål och kan enkelt höjas och sänkas. Benen är tillverkade i svart pulverlackerad stål och justeras så att den står stabilt. Bålpanna 60 levereras med grillgaller i rostfritt stål, upphängnings- kejda för en kaffepanna samt upp- samlingskärl för fett, aska och glöd. Bålpanna 60 kommer med ett stort urval av tillbehör för matlagning, förvaring och säker eldning. Det finns även en stor mängd reservdelar till produkten.

Espegard Bålpanna fungerar lika bra på fjället som i stan. Har du en passion för matlagning, eller vill du kanske njuta av värmen från en sprakande eld en krispig vinterdag? Då kommer bålpannan att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Bålpanna 60 är stilren och har en tidlös design. Det finns även en mängd tillbehör att utforska - till exempel våffeljärn i gjutjärn eller popcornsgrytan. Espegard Bålpanna ger dig en anledning till att ta på dig bålförklädet och tända en eld.
  • Höjd: 180 cm / Ø 60 cm. Vikt: 21 kg.


Läs mer
Varumärke Espegard