Ytterdörrar

Ulko-ovet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimastamme löydät monet eri ovenkahvat sisä- ja ulko-oviin. Löydät niin ulko-ovisarjat kuin myös tyylikkäät ovenpainikkeet kotiisi. Tee ovesta upean näyttävä sisustuselementti näiden yksityiskohtien avulla.

Ulko-oven asentaminen on helppoa
Ulko-ovet on tarkoitettu eristämään koti ja pitämään se myös turvattuna. Kun lähdet asentamaan hankkimaasi ovea, tulee sinun valita oikea kiinnitystapa riippuen kotisi seinämateriaalista. Karmiruuvit sopivat puurakenteisiin. Betoniin tai kevytbetoniin taas sopivat parhaiten propulliset karmiruuvit. Pidä huoli siitä, että lattia karmin alla on suora. Jos se ei ole, säädä kynnystä kiilojen kanssa, kunnes se on tasoitettu. Ovenkarmin tulee olla tasossa lattiatason ylimmän tason kanssa ollakseen suorassa. Nyt voit nostaa ovenkarmit oviaukkoon ja kiilata ne paikoilleen. Kiilat kannattaa sijoittaa pareittain. Yksi kiila tulee ulkopuolelle ja toinen sisäpuolelle ruuvinreikien kohdalle. Vatupassilla näet, ovatko karmit suorassa. Muista myös katsoa, ettei karmi ole kallellaan sisään tai ulos. Nyt voit kiinnittää karmiruuvit aloittamalla saranapuolelta. Aseta ovi paikoilleen ja tarkista, että se on helppo avata ja sulkea.

Pidä lämpö sisällä ja kylmä ulkona
Vanhemmissa omakotitaloissa kannattaa jossain vaiheessa uusia ikkunat, jotta lämmityskustannukset pysyisivät kontrollissa. Ikkunoissa lämmönläpäisykerroin, eli U-arvo, kertoo sinulle, miten energiatehokas ikkuna on. Jos arvo on pieni, on ikkunan lämmöneristys erittäin hyvä. Byggmaxilta löydät useat eri ikkunamallit, jotka viimeistelevät kotisi ulkonäön. Hanki vaikkapa melkein huoltovapaat PVC-ikkunat tai perinteiset puuikkunat. Kenties haluat ikkunan saranoilla tai kippimallisen tai kiinteän mallisen ikkunan kotiisi? Suuresta valikoimastamme saat omiin tarpeisiisi juuri sopivat ikkuna-ratkaisut. Ikkunoiden lisäksi löydät meiltä myös laadukkaat ja kestävät ulko-ovet. Ulko-ovi pitää kotisi turvattuna, eristää kylmältä ja pitää kodin turvallisena. Valitse siis omaan kotiisi tai vaikkapa mökille sopiva ovi ja tee kodistasi kutsuvampi. Kysy meiltä, jos tarvitset apua jossakin asiassa. Autamme mielellämme.

Tilaa vankat ulko-ovet suoraan netistä Byggmaxilta
Laadukkaat ulko-ovet kotiisi järkevään hintaan. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät kotiisi sopivan ulko-oven, joka pitää lämmön sisällä. Sen lisäksi, että se on turvallinen, se myös näyttää hyvältä.

Filtrera

4 träffar

Sortera på
Finns i flera utföranden
Från 439  €
Finns i flera utföranden
Från 385  €
Finns i flera utföranden
Från 439  €
Finns i flera storlekar
Från 439  €