Glasfiberväv

Lasikuitutapetit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmax.fi tarjoaa laadukkaat lasikuitutapetit joka lähtöön. Lasikuitutapetti on paras tapa sisustaa, jos haluat kovaa käyttöä kestäviä pintoja kotiisi. Tapetteja löytyy sekä kuviollisina että sileinä.

Kestävät helppohoitoiset lasikuitutapetit
Lasikuitutapetit täyttävät tapetille asetetut vaatimukset silloin, kun halutaan saada aikaan kestävä seinäpinta. Voit maalata tapetin päälle erisävyisellä sisämaalilla aina, kun haluat vaihtaa tunnelmaa kodissasi. Materiaali käy maalauspohjaksi eri seinäpinnoille, kuten betoni-, rappaus-, tiili-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille sekä kartonkipintaisille kipsilevypinnoille. Muistathan tarkistaa, että alusta on tasainen ja puhdas ennen lasikuitutapetin asentamista. Poista mahdolliset paperitapetit käsiteltävästä pinnasta. Levitä sopiva liima vuodan levyiselle alueelle. Vältä laittamasta liimaa liian isolle alueelle, sillä se ehtii kuivua ennen toisen vuodan asennusta. Laita liimaa reilusti, ettei tapettiin synny ikäviä ilmakuplia. Meiltä löytyy myös asennukseen sopiva tapettiliima. Asenna tapetti puskusaumaan eli reunat vastakkain. Seinää vasten asennetaan tapettirullan ulkopuoli. Lasikuitutapetin sileä puoli tulee katkaista nurkkaan. Nurkan voi siistiä akryylimassalla tarvittaessa.

Tee itse seinäpinnat ja säästä
Lasikuitutapetit seinään - siinä täydellinen valinta kestävään sisustukseen. Tunnelmaa on helppo vaihtaa aina, kun haluat. Kaikki, mitä tarvitset on värillinen sisämaali ja pensseli. Kotisi oleskelutiloihin, kuten olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen, sopii himmeä tai puolihimmeä maali. Kovassa rasituksessa olevat keittiön ja eteisen pinnat kannattaa maalata kulutusta ja pesua kestävällä maalilla. Kaikki lasikuitupinnat kannattaa maalata vähintään kahteen kertaan, jotta lopputuloksesta tulee tasainen ja siisti. Käytä reilusti maalia, jotta saat hyvän pinnan. Voit vapaasti valita puolikiiltävän, puolihimmeän tai himmeän maalin. Pyyhi märällä liinalla kaikki tahrat lasikuitupinnasta. Meiltä löydät kaikki sekä tasoitukseen että tapetointiin sopivat tarvikkeet. Lopputuloksen voit täydentää valitsemalla Byggmaxin laajasta valikoimasta kauniit parketti- ja puulattiat.

Kuvioidut ja yksiväriset lasikuitutapetit Byggmaxilta
Lasikuitutapetit Byggmaxilta. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman lasikuitutapetteja. Voit vaihtaa tunnelmaa kodissasi aina halutessasi. Unelmiesi toteuttaminen on nyt helppoa. Tee se itse, onnistu ja säästä.

11 artiklar

 1. Renoveringstapet Nyans Cover
  0,6x10m
  Renoveringstapet Nyans Cover
  Pris från
  19 95 /st
 2. Våtrumslim
  5L
  Våtrumslim
  Pris från
  21 85 /st
 3. Tapetlim
  5L
  Tapetlim
  Pris från
  11 85 /st
 4. Målarfilt
  1x25m
  Målarfilt
  Pris från
  19 95 /st
 5. MÅLARFILT FÖRGRUNDAD
  1x25m
  MÅLARFILT FÖRGRUNDAD
  Pris från
  42 95 /st
 6. GLASFIBERVÄV ECO PRIX LÅGSTRUKTUR
  1x25m
  GLASFIBERVÄV ECO PRIX LÅGSTRUKTUR
  Pris från
  32 95 /st
 7. GLASFIBERVÄV ECO PRIX FISKBEN
  1x25m
  GLASFIBERVÄV ECO PRIX FISKBEN
  Pris från
  45 95 /st
 8. Målarfilt 2500x100cm
  Fleece, grå
  Målarfilt 2500x100cm
  Pris från
  16 95 /st
 9. Målarfolie
  1500x0,03mmx25m
  Målarfolie
  Pris från
  14 95 /st

11 artiklar