Väggskenor & Konsoler

Seinäkiskot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Niin talossa kuin puutarhassa tarvitaan hyllyjä, joilla on mahdollista saada vaikkapa lisäsäilytystilaa. Olipa sitten kysymyksessä pihahuone, kasvihuone, makuuhuone tai vaikkapa saunan pukuhuone, kannattimilla kiinnität kätevästi hyllyt seinään. Kannattimet ovat käteviä apuvälineitä hyllyjen kiinnityksessä.

Kannattimilla kiinnität hyllyt seinälle luomaan kotiisi järjestystä
Hyllyjä ei voi koskaan olla liikaa. Tavaran kertyessä tarvitaan lisää säilytystilaa, ja hyllyistä on silloin apua. Hyllynkannatin on erinomainen apu, kun haluat rakentaa tarpeen mukaan joustavia hyllykköjä seinään. Käsistään kätevä voi itse asentaa helposti seinäkiskot paikoilleen. Avonaisen hyllyn voit myös muuttaa suljetuksi ja samalla tehdä hyllystä pölyttömän nikkaroimalla sen ympärille suojaavan kehikon. Kun teet itse, kustannukset jäävät myös alhaisiksi. Voit valmistaa hyllyn ympärille lasiset seinät ja siitä muodostuu täten vitriini. Tällä tavalla suojaat myös hyllyssä olevat kirjat ja muut tavarat pölyltä ja lialta. Avonaisen hyllyn ongelma on puhtaanapito, mutta pienellä tuunauksella on mahdollista saada avonaisen hyllyn muuttumaan lasivitriiniksi. Kiskot ja hyllynkannattimet ovat kätevät, kun haluat valmistaa räätälöidysti omaan tarpeeseesi sopivia hyllyjä omaan kotiisi.

Tekemällä itse saat omiin tarpeisiin sopivat hyllyt
Vaikka valmiit hyllyt ja vitriinit voivat tuntua mutkattomilta vaihtoehdoilta säilytysratkaisuiksi, niiden ongelmana on usein joustamattomuus. Ne saattavat sopia yhteen kotiin ja elämäntilanteeseen hyvin, mutta tarpeiden muuttuessa ne eivät mukaudu täyttämään uusia tilavaatimuksia. Seinäkiskot poistavat tämän hankaluuden. Niiden avulla voit muuttaa kodin ilmeen helposti ja niiden avulla voit uudistaa kotisi hyllystöt yhä uudestaan. hyllytasot asettuvat kiinni kiskoihin tukevalla kiinnityksellä. Ne on myös helppo irrottaa kiskoista nopeasti ja vaivattomasti. Modulihyllyjen tapaan seinäkiskojen varaan rakennettu hyllystö on ajaton, eikä se muutu vanhanaikaiseksi. Hyllykköön saat helposti uutta ilmettä luomaan tunnelmaa kotiisi, kun muokkaat hyllytasojen paikkaa. Voit siis käyttää luovuuttasi ja muokata kodistasi mieleisen asettelemalla hyllyt haluamallasi tavalla seinille.

Vankat seinäkiskot Byggmaxilta
Hanki nyt laadukkaat seinäkiskot meiltä järkevään hintaan. Kun teet itse, hanki laadukkaat materiaalit ja kannattimet tykötarpeiksi. Niiden avulla onnistut luomaan tarpeisiisi sopivat kestävät ja tarpeen mukaan joustavat hyllystöt ja vitriinit.

78 artiklar

 1. Konsol till Wiksbo Home Range 30
  Klick-on, 320x13x55mm, fyrkantiga hack, kompatibel med Home Range 30
  Konsol till Wiksbo Home Range 30
  Pris från
  4 95 /st
 2. Balkonghängare
  -, UTGÅENDE
  Balkonghängare
  Pris från
  8 99 /st
 3. Konsol Habo 195
  Maxvikt 75 kg, 2-pack
  Konsol Habo 195
  24 99 /st
 4. Skarvbeslag
  Till konsoler UTGÅENDE
  Skarvbeslag
  Pris från
  0 30 /st
 5. Skåphölje
  Pisla 702/50 Zink
  Skåphölje
  Pris från
  2 59 /st
 6. Konsol T-profil Habo
  Varmgalv
  Konsol T-profil Habo
  31 99 /st
 7. Konsol 190 Habo
  Vit
  Konsol 190 Habo
  7 99 /st
 8. Konsol Habo 6082
  200x250mm, maxvikt 40 kg
  Konsol Habo 6082
  9 99 /st
 9. Konsol 198 120mm Habo
  Vit
  Konsol 198 120mm Habo
  2 99 /st
 10. GARDEROBSKONSOL VIT
  Vitlackerat stål, 325x380x265, för 25 mm klädstänger
  GARDEROBSKONSOL VIT
  Pris från
  7 99 /st

78 artiklar