FILTER BADTUNNA KIRAMI

ART.NR: 6111586
Detta utbytesfilter passar Kirami reningssystem TubTainer-2 och CF23.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

FILTER BADTUNNA KIRAMI

Reningssystemets filter är viktiga att rengöra/byta med jämna mellanrum för att uppehålla god rening. Man brukar rengöra sitt filter ungefär tre gånger per månad beroende på hur mycket badet används. Det är bättre att rengöra badets filter lite för ofta än för sällan. Det är bäst att ha ett extra filter som man byter till medan man tvättar och låter det andra torka. Då kommer man i gång snabbt efter filterskifte och förlänger livslängden på filterpatronerna.

För bästa och enklaste rengöring av filterpatronen så rekommenderar vi att man först grovt spolar rent filtret, helst med ett anpassat spolmunstycke, både utifrån och inifrån och sedan blötlägger man det helt i en hink i minst 12 timmar Vi rekommenderar filter-reningstabletterna för spa- och poolfilter – Kirami BioCool Clean my pool filter. Dessa tabletter löser upp kroppsfetter och smuts från filtret mycket effektivt och skonsamt. Därefter spolas filtret rent, helst med ett anpassat spolmunstycke både utifrån och inifrån. Det är viktigt att man låter filtret torka helt innan man installerar det igen. Med tiden så behövs filtren ersättas med nya.

Glöm inte att då och då även rengöra grovfiltret på reningssystemet.

Tänk på att reningssystem med filter renar ditt badvatten från partiklar. Det är viktigt att också använda bakteriedödande medel. Vi rekommenderar det klorfria och luktfria Kirami Biocool Disinfect my pool, som är bevisat effektivt med enkel dosering och är biologiskt nedbrytbart.
Läs mer
Varumärke Kirami
Leverantörens artikelnummer 2836