FILTERBOLLAR SWIM & FUN

ART.NR: 6440026
Filterballs har en överlägsen filtreringseffekt i förhållande till normal filtersand eller lösa patronfilter.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

FILTERBOLLAR SWIM & FUN

Filterballs har en överlägsen filtreringseffekt i förhållande till normal filtersand eller lösa patronfilter. Kulorna bildar en effektiv filtermatta, som anpassar sig efter formen i vilket som helst filter, och som fångar upp svävande partiklar i vattnet ner till 10 micron (Filtersand fångar upp svävande partiklar ner till 40-50 micron). 700 gram Filterballs ersätter 25kg filtersand.


- Ger rent och kristallklart poolvatten
- Överlägsen filtreringseffekt jämfört med normalt filtersand. 
- Fångar upp svävande partiklar i vattnet ner till 10 mikron (filter sand ner till 40-50 mikron).
- 700 gram ersätter 25 kg filtersand.
- Inget underhåll eller behov av extra flockningsmedel.
- Slut med filtersand i poolen.


Swim & Fun Scandinavia Filterballs är filterbollar tillverkade av ett patenterat filtermaterial i polymer som består av en blandning av flerfasig polyesterfiber med olika ytstrukturer. Tack vare den specialutvecklade flerfasiga bollformen uppnås en maximal filteryta med minsta möjliga volym. I mitten av varje boll finns en tät filterkärna som omges av en mer öppen ytstruktur. Bollarna bildar tillsammans en effektiv filtermatta som anpassar sig till alla filters form. Resultatet är ett fantastiskt rent poolvatten och ett slutgiltigt farväl till filtersand i poolen.


Bruksanvisning:

Avmontera pumpen från strömkällan. Öppna filterbehållaren som angivet i produktmanualen. Avlägsna det tidigare filtermaterialet. Fyll upp filterbehållaren till kanten med Swim & Fun flerfasiga Filterballs. Fördela bollarna jämnt utan att trycka ihop dem.

Observera: Om filterbollarna trycks ihop försämras filteregenskaperna. Stäng filterbehållaren som angivet i produktmanualen. Kontrollera regelbundet vattencirkulationen. Det rekommenderas att man byter ut Swim & Fun Filterballs vid badsäsongens början. Filterballs kasseras lätt som vanligt hushållsavfall efter användning.

Läs mer
Varumärke Swim & Fun
Leverantörens artikelnummer 1069