Bergo

Bergo Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Etsitkö kätevää ja jaloille miellyttävää lattiapäällystettä? Bergo muovilaatta sopii sekä sisä- että ulkotiloihin ja monenlaisille lattioille esimerkiksi varastoissa, kellareissa ja terasseilla. Tutustu edullisiin muovilaattoihin meillä!

Bergo on miellyttävä, tyylikäs ja helppo
Valitse vinyylilaatta Bergo, kun tarvitset helpon ja huoltovapaan suojan kuluneeseenkin lattiaan. Peitä sillä esimerkiksi kosteuden ja homeen vaurioittamat lattiat kellareissa, ja näin lattialla huomattavasti mukavampi kävellä. Sisätiloissa voit käyttää muovilaattoja esimerkiksi kosteissa tiloissa, kuten saunoissa, pesuhuoneissa ja muissa kodin toiminnallisissa tiloissa. Esimerkiksi harmaa, kierrätysmuovista valmistettu laatta näyttää todella tyylikkäältä kodinhoitohuoneen lattialla. Muovilaattaa käytetään paljon myös julkisissa tiloissa, esimerkiksi myymälöissä, eikä syyttä. Se mukautuu täydellisesti asennusalustaansa antaen sen hengittää. Muovilaatta on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja on päästötön. Voit valita muovilaattasi useista eri väri- ja kuviovaihtoehdosta. Asennat laatat lattiallesi todella helposti. Et tarvitse työhön erillisiä nauloja, ruuveja tai liimaa. Lisätarvikkeina saatat kuitenkin tarvita reuna- ja kulmalistoja sekä laajenemislistoja ja -ristejä. Löydät nekin edullisesti Byggmaxista.

Bergo sopii myös ulkotiloihin
Muovilaatta on helppo ja erittäin käytännöllinen vaihtoehto myös ulkotiloissa. Esimerkiksi terassilla tai parvekkeella on miellyttävää kävellä avojaloin, kun lattia on päällystetty muovilaatalla. Muovilaatta kestää hyvin myös pakkasta, joten voitkin käyttää muovilaattoja ulkotiloissa vuoden ympäri. Muovilaatoilla voi päällystää jopa kokonaisia tenniskenttiä. Ne ovat esimerkiksi Ruotsin tennisliiton hyväksymät mm. ääntä vaimentavan ja huoltovapaan ominaisuutensa ansiosta. Pihaasi ei ehkä aivan tenniskentän kokoista laatoitusta mahdu, mutta terassit ja katokset saavat muovilaatoilla todella kivan ilmeen sekä miellyttävän pinnan. Valitse siis Bergo muovilaatat, kun haluat siistiä lattian ilmettä ja tehdä ne entistä miellyttävimmiksi kävellä. Kun ostat muovilaatat Byggmaxilta, säästät samalla rahaa. Ja kun tilaat tuotteesi verkkokaupastamme, saat tuotteet vaivattomasti jopa suoraan kotiovellesi.

Bergo - kierrätysmuovista valmistetut laatat Byggmaxilta
Valitse Bergo sekä sisä- että ulkotiloihin. Muovilaatat ovat helppo, kestävä ja tyylikäs tapa suojata lattiapinnat. Löydät kattavan valikoiman erilaisia muovilaattoja verkkokaupastamme. Tervetuloa ostoksille!

30 artiklar

 1. Färgprov Bergo
  Blue Sea, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 2. Demonteringsverktyg Bergo System 2
  Passar till Nova, Elite, Briq, Unique och XL
  Demonteringsverktyg Bergo System 2
  16 95 /st
 3. Färgprov Bergo
  Pure Beige Linen, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 4. Färgprov Bergo
  Silk Black, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 5. Färgprov Bergo
  Chocolate Brown, 8,5 com
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 6. Färgprov Bergo
  Cedar Wood, 8,5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 7. Färgprov Bergo
  Grey Cloud, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 8. Färgprov Bergo
  Graphite Grey, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 9. Färgprov Bergo
  Shadow Grey, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 10. Färgprov Bergo
  Hot Red, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 11. Färgprov Bergo
  Marble Grey, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 12. Färgprov Bergo
  Orange Glow, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st
 13. Färgprov Bergo
  Pine, 8x5 cm
  Färgprov Bergo
  2 95 /st

30 artiklar