Byggmax kundtjänst

Välkommen till Byggmax kundtjänst! Här hjälper vi dig med allt mellan himmel och jord. Har du en fråga så ska du inte tveka att höra av dig, men i Frågor och svar har vi besvarat de vanligaste frågorna vi brukar få. Hjälper inte de svaren är det bara att skicka in ditt ärende till oss digitalt i nedan formulär, ringa eller mejla oss så hjälper vi dig så fort vi kan! 

Kundtjänst har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med information om vilka längder på virke som finns tillgängligt i de olika butikerna. Det är inte heller hit du ringer för att få snickartips till altanen. Men annars så hjälper vi dig med det mesta. Slå en pling så hörs vi!


Ring Byggmax Kundtjänst

Kundtjänsten har öppet helgfria vardagar 09:30-16:00. Vi har flera goa och glada kundtjänstmedarbetere som praktiskt taget bara väntar på att du ska slå en pling. Så om du undrar över något, slå en pling till: 0753 25 29 46 (Ina/msa)

Samtalet kostar som ett lokalsamtal.
Vi hörs!

Mejla Byggmax Kundtjänst

Är du inte den som gillar att prata i telefon, fylla i ett formulär på internet eller har du helt enkelt inte tid? Då kan du mejla dina frågor till [email protected]. Vi har för avsikt att svara på alla mejl inom 48 timmar från att det kommit in.

Skicka brev

Slutligen så finns det ju de som behöver skicka någonting till oss. Det kan vara en fin hälsning, synpunkter eller kanske ett paket med något roligt innehåll. Vad det än är som du behöver skicka så använder du följande adress:

Byggmax - Asiakaspalvelu/Kundtjänst
Annedalsvägen 9
227 64 Lund


Byggmax huvudkontor

Om du redan innan ditt samtal vet att din fråga måste besvaras av någon som jobbar på Byggmax huvudkontor så kan med hjälp av följande uppgifter komma i kontakt med den personen du söker.

  • Ring oss: 08-514 930 60 Vardagar 10-16 (lunchstängt 12.00-13.00)
  • Mejla oss: [email protected]
  • Box 30006
    104 25 Stockholm 
  • Byggmax organisationsnummer: 556656-3531

Leverantörer

Alla leverantörer, både nya och gamla, kan kontakta oss på [email protected] eller [email protected].