Kycklinghållaren med ställning av rostfritt stål till kyckling och plats för ölburk. Uppsamlingspanna med Broil King logo Inklusive termometer med silikonkant.
Läs mer
Från
22.9
€
 22 90€
€
Lägsta priset senaste 30 dagarna
1) { qty = qty - 1 }">
st
En eller flera av produkterna som du har i varukorgen kommer inte att vara tillgängliga om du byter butik. Är du säker på att du vill byta?
Saldo i butik
Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Lagersaldo i butik
Sök butik
Priset kan skilja mellan våra butiker.
Köp online
Postnummer
Förväntas lämna lagret inom
Varan är tillfälligt slut. Förväntas i lager
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Passande tillbehör
Kycklinghållare Broil King
Kycklinghållaren med ställning av rostfritt stål till kyckling och plats för ölburk. Uppsamlingspanna med Broil King logo Inklusive termometer med silikonkant.
Grilla en fantastisk Beer Can Chicken på grillen utan krångel och med perfekt resultat. Kycklinghållaren från Broil King är ett av de bästa sätten att grilla kyckling på i din grill! Innehåller en ställning av rostfritt stål som rymmer de flesta storlekar på kycklingar. Plats till en ölburk samt en panna med Broil King logo präglad i botten. Termometer med silikonkant, kalibrerad för fågel ingår. 17,5x20 cm.
Öppna ölburken och häll ut hälften av ölen. Ställ ölburken i mitten av kycklinghållaren av rostfritt stål. Ta ett kycklinglår i varje hand och trä kycklingen över ölburken. Stäng av brännarna på den ena sidan av grillen helt och sätt den andra sidan på MEDIUM. Placera kycklinghållaren på den avstängda sidan för att använda den indirekta grillmetoden. Se till att fågeln är välbalanserad på hållaren innan due stänger locket.
Tillaga fågeln på MEDIUM (indirekt värme) i cirka 1 1/4 timme eller till dess att bröstköttet nått en innertermperatur på 77°C. i den tjockaste delen av låret ska temperaturen ligga på 83°C.
Användningstips för kycklinghållaren Putsa kycklingen genom att avlägsna överflödigt skinn, fett och inkråm. Skölj fågeln in- och utvändigt och klappa den torr med pappershanddukar. Gnid först försiktigt in kycklingen med olja och sedan med salt, peppar och kryddblandningen, både in- och utvändigt. Ställ åt sidan. Förvärm grillen på High.