Laminatgolv Ek Grigio XXL

ART.NR: 651569
Ek Grigio XXL är ett högkvalitativt och lättlagt laminatgolv med över två meter långa plankor, med en varm grå nyans av ek och en slitstark polerad finish. De stora formatet ger ett exklusivt intryck samt gör att golvläggningen går snabbare.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Laminatgolv Ek Grigio XXL

OBS! Leverantören har genomfört uppdateringar av motsvarande golv. Har man tidigare genomfört köp av golv i samma stil kan ytorna skilja sig åt i dekor och nyans samtidigt som klicksystemen inte går ihop.
Laminatgolv Grigio XXL är ett högkvalitativt, fint laminatgolv med över två meter långa och extra breda plankor. Golvet efterliknar träslaget ek med inslag av gråa toner som ger en varm och behaglig känsla till rummet. De extra stora golvbrädorna är i plankformat med avfasningar på samtliga fyra sidor vilket frambringar ett exklusivt och enhetligt intryck. Det stora formatet på brädorna gör att golvläggningen går snabbare och smidigare, vilket kan vara till fördel om du till exempel ska lägga golv i ett större rum. Yta med polerade porer som ger en skön känsla att gå på.

Golvbrädornas mått: 2175 x 243 x 8,0 mm
Garanti: 15 år

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Laminatgolvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under golvet, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Läs mer
Varumärke Classen
Leverantörens artikelnummer 32924