Laminatgolv Visiogrande Clay 8mm

ART.NR: 651689
Laminatgolv Visiogrande Clay 8mm är ett stilrent laminatgolv i klinkerinspirerad utformning.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Laminatgolv Visiogrande Clay 8mm

Laminatgolv Visiogrande Clay 8 mm från Classen är ett laminatgolv i sten-/klinkerimitation som genom sitt realistiska utseende enkelt förändrar karaktären och dynamiken i utrymmena det läggs i. Förutom att vara slittåligt är golvet även vattentåligt givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Vattentåligheten möjliggörs genom dess fogar som är belagda med ett modernt klicksystem som kallas för Megaloc 2.0.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Garanti

Golvet har 20 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag.

Obs! Leverantören har genomfört uppdateringar av motsvarande golv. Har man tidigare genomfört köp av golv i samma stil (art. 651689) kan ytorna skilja sig åt i dekor och nyans samtidigt som klicksystemen inte går ihop.
Läs mer
Varumärke Classen
Ladda ner dokument