LASYR STEN & PLATTOR EK

Finns i flera storlekar
ART.NR: 190306
Med vattenburna Patio Kivikuullote ger du snabbt och enkelt dina gamla betonggårdsstenar och gårdsplattor en ny framtoning. Produkten lämpar sig för användning på fabriksfärgade och ofärgade betongstenar och betongplattor.

Färgbrytning 1€/L i butik.
Läs mer
Volym:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

LASYR STEN & PLATTOR EK

Med vattenburna Patio Kivikuullote ger du snabbt och enkelt dina gamla betonggårdsstenar och gårdsplattor en ny framtoning. Med Patio Kivikuullote kan du jämna ut och fördjupa gårdsbeläggningens kulör. Produkten lämpar sig för användning på fabriksfärgade och ofärgade betongstenar och betongplattor. Ofärgade betonggrå gårdsstenar kan med behandling få en helt ny kulör. Patio Kivikuullote rekommenderas inte på nya gårdsstenar eller på icke-absorberande underlag såsom natursten eller betong med frilagd ballast. Lasyren kan appliceras med pensel, roller eller ryggsäcksspruta. På stora ytor är ryggsäcksspruta det effektivaste redskapet för att applicera lasyren. Vid användning av ryggsäcksspruta slutförs behandlingen vid behov med roller eller pensel för att säkerställa att produkten kommer in i underlagets porer. Stenen blir inte hal, och dess karakteristiska utseende bevaras.

Teknisk beskrivnig

- Åtgång 4–8 m²/l för ett skikt på betongsten eller betongplatta (beroende på underlagets absorptionsförmåga). - Den behandlade ytan är torr (behandlingsbar) efter några timmar. Torktiden påverkas av ytans porositet och mängden lasyr som används. En eventuell andra behandling kan utföras när ytan har torkat efter några timmar, beroende på förhållanden.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 27V61000110