Paviljong Dallas Hardtop för Hela Säsongen 4,2 m Canopia

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687197983
Föreställ dig att du har en privat tillflyktsort i din trädgård eller bakgård.
Läs mer
Storlek:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Paviljong Dallas Hardtop för Hela Säsongen 4,2 m Canopia

Föreställ dig att du har en privat tillflyktsort i din trädgård eller bakgård. Skapa en helt ny kvalitet på din trädgård genom att lägga till en Dallas paviljong och förvandla den till hemmets hjärta utomhus. Det extra stora Garden Living Space ger en känsla av avskildhet och erbjuder ett skuggigt område som du kan använda året runt. Lägg till lampor och en fläkt (säljs separat) så är det perfekt för att samla familjen, hålla en grillfest eller koppla av i ditt utomhusspa och njuta av den friska luften och utsikten över din trädgård. Paviljongen med hårt tak har ett taksystem med många fördelar. Det är UV-isolerat för att hålla dig svalare under varma dagar, skruvfritt för att förhindra läckor och har inbyggd ventilation för att hålla luften i rörelse. Denna mycket hållbara DIY paviljong är byggd för att hålla med sin kombination av rostbeständig pulverlackerad aluminiumram och praktiskt taget okrossbara polykarbonattakpaneler, som skyddar dig från solens skadliga påverkan under många år av glädje. Njut av utomhusliv på bästa möjliga sätt!

  • Extra stor struktur: Den stora paviljongen har den tjockaste aluminiumkolonnen (18 cm) och profiler (24 cm) i branschen. Den har endast 4 stolpar, vilket ger dig ännu mer utrymme att njuta av.
  • Hållbar ram, modernt utseende: Den pulverlackerade aluminiumstrukturen är hållbar, rostbeständig och konstruerad för att tåla tuffa väderförhållanden. Den moderna paviljongdesignen smälter vackert in utomhus.
  • Unikt taksystem: Paviljongen med hårt tak har ett taksystem med flera unika fördelar. Det är UV-isolerat för att hålla dig svalare under varma dagar, det är skruvfritt, vilket förhindrar läckor, och det har inbyggd ventilation för att hålla luften i rörelse.
  • Resilienta paneler: De 6 mm stora, praktiskt taget okrossbara, 100 % UV-skyddade, grå opaka polykarbonatpanelerna med dubbla väggar är mycket slagkraftiga, splitterskyddade och isolerande. Det är också bekvämt att inte behöva ta bort panelerna under vintersäsongen.
  • Vind- och snöbelastning: Motstå vindar upp till 110 km/tim och 80 kg/m² snö.
  • Olika användningsområden: Det fina med en paviljong är att det inte bara finns ett sätt att njuta av den på! Det fungerar lika bra för att slappna av utomhus som för en badtunna eller en matplats.
  • Redo att monteras: Konstruktionen levereras färdigmonterad med förborrade profiler och förskurna skjutpaneler och använder ett enkelt skjutpanelsystem. Läs alla anvisningar innan du börjar.
  • Garanti: Det här lusthuset har en 10-årig begränsad garanti. Kunderna är ansvariga för att säkerställa en helt plan, jämn yta plats för konstruktion. Vi rekommenderar att du använder en solid bas som betong eller ett trädäck.

Elastiska paneler
De 6 mm i princip okrossbara, 100 % UV-skyddade, grå ogenomskinliga dubbelväggiga polykarbonatpanelerna är slagtåliga, splitterfria och isolerande.

Extra stor struktur
Det stora lusthuset har branschens tjockaste aluminiumprofiler för pelare (18 cm) och balkar (24 cm) och endast 4 stolpar för mer utrymme. Aluminiumramen är hållbar, rostbeständig och konstruerad för att tåla tuffa väderförhållanden.

Tillbehör till lusthus
Kolla in våra certifierade Canopia-tillbehör

Ren och modern design
Lusthusets minimalistiska och eleganta design smälter vackert in i utomhusmiljön

Ventilation
Taket har en rostbeständig hardtop med ventilation för perfekt luftflöde

Integrerade skenor
Lätt att komplettera med matchande gardiner och nät, båda säljs separat.

Aluminiumkonstruktion
Robust, rostbeständig pulverlackerad ram tillverkad av kraftig aluminium och laserskurna galvaniserade stålkopplingar i antracitfärgad finish. Tål tuffa väderförhållanden - panelerna behöver inte tas bort under vintersäsongen

Takpaneler av polykarbonat
Praktiskt taget okrossbara, 100% UV-skyddade, grå ogenomskinliga dubbelväggiga polykarbonatpaneler är slag- och splittertåliga

Läs mer
Varumärke Canopia