RENINGSSYSTEM CF23 CARTRIDGE BADTUNNA KIRAMI

ART.NR: 6111585
Kirami CF23 är ett reningssystem med integrerad pump som är ett perfekt reningsverk till badtunnor eller mindre pooler.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

RENINGSSYSTEM CF23 CARTRIDGE BADTUNNA KIRAMI

Filtrering sker genom ett fiberbaserat patronfilter med 2,3 m2 filtreringsyta, som hålls fräscht genom att man enkelt och regelbundet skiftar och rengör det. Pumpen suger vattnet från badet genom ett rensbart grovfilter som skyddar pumpen genom att fånga större partiklar. Därefter pumpas badvattnet genom patronfiltret där de mindre partiklarna fångas. Precis som andra reningssystem ska filtrationen alltid kombineras med bakteriedödande medel och då kan samma badvatten användas normalt i flera månader med detta system.

Systemet behöver kompletteras med slang, kopplingar och anslutningar med avstängningsmöjlighet till och från badet. CF23 har slanganslutningar för slang med invändig diameter Ø38 mm, smalare slang skall ej användas.

Det medföljer en filterpatron, men vi rekommenderar en extra att skifta till vid rengöring av filtret. Filterskifte görs lätt med systemets dubbla avstängningsventiler. Med tiden så ersätts filtren med nya.

Vi rekommenderar att reningssystemet placeras skyddat från översköljning. Tips, vissa bygger ett pumphus till sitt reningssystem till badtunnan som en kombinerad trappa med avställningsytor och förvaring.

Reningssystemet har en jordad stickkontakt och får endast anslutas till ett jordat uttag med en lämplig och testbar jordfelsbrytare.

Produktinformation

•Komplettera med slang, kopplingar och anslutningar till och från badet
•CE-cerifierad
•IP-klass: IP X4
•Pump: 250 Wat
•Strömförsörjning: 230V - 50Hz
•Lämplig för bad upp till ca 2000-2500 liter
Läs mer
Varumärke Kirami
Leverantörens artikelnummer 2839
Ladda ner dokument