SPARTRAPPA HAMBURG CLASSIC II 1/4 OLJAD EK DOLLE

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6444036
Spartrappan Hamburg från Dolle är en platsbesparande trappa som erbjuder maximal komfort med högkvalitativa material.
Läs mer
Färg:
Trappsteg:
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

SPARTRAPPA HAMBURG CLASSIC II 1/4 OLJAD EK DOLLE

Den modulära trappan Hamburg är utformad för dig som saknar utrymme men vägrar att kompromissa med komfort och säkerhet. Den modulära designen gör trappan enkel att installera.

Stegen och räckena är tillverkade av högkvalitativt FSC®-certifierat trä förseglat med olja. Trapporna har fått en miljövänlig ytbehandling för att lyfta fram de estetiska elementen i träet med en naturlig finish. Träet är speciellt utvalt för att ge en elegant trappa av hög kvalité. Strukturelementen är tillverkade av pulverlackerat stål med en halvblank yta.

De breda och djupa trappstegen i kombination med ett stabilt skyddsräcke gör trappan otroligt säker och bekväm att använda.

Anpassningsbar trappa

Skapa ett unikt intryck i ditt hem genom att anpassa trappformatet till rummets behov. Hamburg finns i rak form, kvarts- och halvsvängd med möjlighet till upp till 14 steg vilket ger en maximal golvhöjd på 322 cm. Varje steg har en justerbar höjd mellan 18,5 och 21,5 cm. Det är möjligt att anpassa svängningen för kvarts- eller halvsvängda trappor efter individuella behov. Väggfästen ingår för att öka trappans stabilitet.

Säkerhet

Trappan överensstämmer helt med de europeiska lastkraven som definieras i de europeiska byggförordningarna (EUROCODE).

Genomtänkt design

Hamburg trappan är utformad med fokus på design och förpackningen innehåller täckning för att dölja skruvar och monteringar. Detta resulterar i en enkel och elegant trappa med rena linjer. Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. Genom att lägga till räcken i samma design kan du skapa en extra visuell touch och dessutom öka säkerheten.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 5085232-0100
Varumärke Dolle