Lås

Lukot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Löydät suuresta valikoimastamme monet turvallisuutta lisäävät lukot kaikenlaisiin kohteisiin, oli kyseessä sitten ulko-ovi, sisäovi, pyörä tai puutarhavaja. Lukkorunko soveltuu sekä oikealle että vasemmalle avautuviin sisäoviin.

Kestävät haat ja lukot joka tarpeeseen
Oletko vannoutunut merimies ja hankkimassa omaa venettä? Tiedätkö, mihin karbiinihaka soveltuu? Tai tarvitsetko tavallisen jousihaan pitämään avainnippua mukanasi? Karbiinihaat soveltuvat köysien, vaijerien tai hihnojen nopeaan kiinnittämiseen. Tai ehkä tarvitset vain uuden lukon oveesi? Byggmaxin valikoimasta löydät karbiinihaat ja lukot vaivattomasti. Symmetriset, kullanväriset lukkorungot antavat ovellesi uudenlaisen ilmeen. Lukkorungot soveltuvat erittäin hyvin sisäoviin ja niiden mukana tulee lukkoon sopiva avain. Sisäovien lukkorunko on käännettävissä sekä vasemmalle että oikealle avautuviin oviin. Jos olet liikkuvaa sorttia ja käytät pyörää kulkuvälineenä, löydät meiltä myös pyörälukot. Pyörälukot löytyvät vinyylipäällystettyinä, teräsvaijereina ja useissa eri väreissä. Byggmaxin valikoimasta löydät myös magneettilukot kaappeihin sekä riippulukot, jotka sopivat hyvin esimerkiksi pihavajan oveen tai säilytyslaatikoihin.

Helposti asennettavat ovet
Välillä tulemme elämässä siihen pisteeseen, että oman kodin puinen ulko-ovi pitäisi laittaa vaihtoon. Vai alkoiko kenties arveluttamaan, kun pihalla näkyi outoja hiippareita tai naapurisi ilmoitti rapinasta ulko-oven luona? Tai kenties rakennat kesämökkiä ja tarvitset sinne sopivan oven? Upea, tyylikäs ulko-ovi on kotisi käyntikortti ja se on usein ensimmäinen, mitä ihmiset näkevät ennen kuin he astuvat sisään. Se on myös edustavuuden lisäksi persoonallinen sisustuselementti, joka pitää samalla kotisi turvallisena, lämmön sisällä ja kylmyyden ulkona. Löydät laajasta valikoimastamme uudet ovet, lukkopesät ja niiden vastaraudatkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lukot soveltuvat hyvin ulko-oveen. Sisäovien tarkoitus on taas rajata tai erottaa huoneita toisistaan, antaa yksityisyyttä sekä vähentää mahdollista melua. Sisäovi estää myös kosteutta leviämään esimerkiksi kylpyhuoneesta muihin huoneisiin.

Turvalliset lukot kotiisi Byggmaxilta
Hanki korkealaatuiset lukot, niiden vastakappaleet ja lukkopesät järkevään hintaan. Byggmaxin avulla saat pidettyä kotisi ja kaiken sinulle arvokkaan turvattuna. Älä siis epäröi vaan tilaa omasi heti!

Läs mer
Filtrera

86 träffar

Sortera på
Habo
Reservdel, Stål
4 89  €
Habo
40mm, Mässing 3-P
25 95  €
Habo
Aluminium, 3-siffrig kod
10 95  €
Habo
40 mm, Aluminium 2-P
16 49  €
Habo
Finns i flera längder
Från 3 29  €
Habo
Habo, exkl. låshus
74 99  €
Habo
Habo 890
17 99  €
Habo
Habo Mini
14 99  €
Beslagsboden
Mässing, 75mm
7  €
Beslagsboden
Krom
7  €
Beslagsboden
Krom
7  €
Beslagsboden
Krom
7 50  €
Beslagsboden
Mattkrom, 10cm
7 50  €
Habo
Elzink
4 39  €
Habo
170x65x15mm
29 99  €
Habo
Blandade färger
4 39  €
Habo
Rostfritt
13 99  €
Habo
Finns i flera färger
Från 2 19  €
Habo
Nickel
30 99  €
Habo
Elzink, Till boxlås
3 29  €
Habo
Elzink, Till boxlås
3 59  €
Habo
Elzink
4 69  €
Habo
Elzink
5 49  €
Habo
Habo 4091
5 49  €