Gasol

Gasol från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Behöver du en gasoltub till husvagnen, gasolvärmaren eller terassvärmaren? Hos oss på Byggmax hittar du gasolflaskor för olika ändamål i flera olika storlekar.

Värmande för kropp och själ
Grillfesten med grannarna blir en ännu trevligare tillställning om inte gasolen till grillen tar slut innan maten är färdiglagad. Hos Byggmax hittar du gasolflaskor för olika ändamål och i olika storlekar. Se till att du har en flaska i reserv hemma för att undvika att maten inte blir klar, eller att gästerna sitter och fryser på altanen, eller i det inglasade uterummet, för att terassvärmaren gick tom på gasol. Ta med de tomma gasolflaskorna till någon av Byggmax butiker för att fylla på dem. Du kan även lämna dina tomma tuber så tar vi hand om dem och ser till att de återvinns på ett miljövänligt sätt.

Sätt guldkant på friluftslivet
Med gasol kan du sätta guldkant på campingturen eller friluftshelgen. I vårt sortiment hittar du både ett portabelt gasolkök, med en kokplatta, och ett litet och smidigt wok-set. Fixa till en festmåltid som dina medcampare eller friluftsvänner sent kommer att glömma. Koppla av tillsammans och njut av en god middag efter en lång vandring eller stek pannkakor på det portabla uteköket under campingsemestern. Campingköket och wok-setet går även att använda hemma i trädgården och de går att använda året runt. Bjud in grannar och vänner till glöggfest och servera glöggen på altanen eller i det inglasade uterummet och låt en terassvärmare sprida värme över gästerna.

Köp billig gasol från Byggmax
Hos Byggmax kan du köpa nya och fylla på dina tomma gasolflaskor. Ha alltid en extra flaska hemma för att undvika fadäsen att gå tom på gasol mitt i grillningen!

10 artiklar

 1. 11 kg stålflaska avstängningsventil
  Gasolfyllning 11kg - Säljs endast i butik
  Pris från
  19 90 /st
 2. 11 kg stålflaska avstängningsventil
  Gasolflaska 11kg - Säljs endast i butik
  Pris från
  63   /st
 3. 11 kg stålflaska klick-on-ventil
  Gasolfyllning 11kg - Säljs endast i butik
  Pris från
  19 90 /st
 4. Pris från
  54   /st
 5. Pris från
  83   /st
 6. 11 kg stålflaska klick-on-ventil
  Gasolflaska 11kg - Säljs endast i butik
  Pris från
  63   /st
 7. Pris från
  81   /st
 8. Pris från
  15 90 /st
 9. Pris från
  26 10 /st
 10. Pris från
  18 90 /st

10 artiklar