Kompostering

Kompostorit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kompostoimalla teet hyvää sekä itsellesi että ympäristölle. Kaatopaikan jätemäärät pienenevät ja samalla säästät jätekustannuksissa sekä saat edullista multaa puutarhaasi. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja tilaa komposti pihallesi jo tänään!

Kompostoi jätteet vuoden ympäri
Kompostointi ja kompostorit ovat jokaisen omakotitalossa asuvan järkiratkaisu. Hanki oma puutarhakompostori Byggmaxin edullisista valikoimista. Kompostorien tulee olla tiiviitä ja hyvin eristettyjä, jotta ne sopivat sekä puutarha- että kotitalousjätteiden kompostointiin. Sijoita kompostori sellaiseen paikkaan, jossa sen käyttö on mahdollisimman kätevää. Esimerkiksi roskakatos on sille luonteva paikka, koska sinne viedään myös muut roskat. Kun kompostoit oikein, jäte kompostoituu jopa -25 °C lämpötilassa. Aloita kompostorin käyttö laittamalla pohjalle kuiviketta, sen jälkeen vuoron perään jätettä ja kuiviketta. Kuivike pitää kompostin ilmavana sekä sitoo kosteuden ja typen. Saat myös kuivikkeet edullisesti Byggmaxilta. Multaa voit saada jo parissa kuukaudessa, kun käytät pikakompostoria. Valmiin kompostimullan tunnistat tasalaatuisuudesta ja tummanruskeasta, lähes mustasta väristä.

Rakenna kompostorille siisti paikka
Kompostia tulee hoitaa säännöllisesti möyhimällä, jotta kompostoituminen pysyy käynnissä. Lisäksi kompostorin luona käydään käytännössä päivittäin, kun maatuvia jätteitä, kuten ruoantähteitä sekä kuiviketta lisätään. Kompostoiminen on huomattavasti mielekkäämpää, kun se tapahtuu siistissä ja huolitellussa ympäristössä. pihakivet ja pihalaatat toimivat hyvin sekä kulkureiteillä että pihasi toiminnallisilla alueilla, kuten kompostoinnissa. Kompostorit tarvitsevat muutenkin mahdollisimman tasaisen alustan, joten siinäkin mielessä pihakivetykseen tai -laatoitukseen kannattaa kunnolla panostaa. Byggmaxin kattavasta valikoimasta löydät myös pihasi rakennusmateriaalit. Kompostorin hinnankaan ei tarvitse päätä huimata, kun tilaat sen Byggmaxilta. Halvin mallimme on puutarhakompostori, joka kuitenkin sopii ainoastaan puutarhajätteille. Kompostoinnin voit aloittaa mihin vuodenaikaan tahansa ja vaivannäkösi varmasti palkitaan viimeistään silloin, kun saat ravinteikasta multaa puutarhaasi.

Tehokkaat kompostorit orgaanisen jätteen käsittelyyn Byggmaxilta
Tee siis hyvä teko sekä ympäristön että lompakkosi kannalta ja tilaa kompostori jo tänään. Byggmaxin kompostorit ovat edullisia ja juuri sinun käyttötarpeisiin sopivia. Tiiviit kompostorimme sopivat hyvin myös ruuantähteiden kompostointiin.

Läs mer
Filtrera

12 träffar

Sortera på
259  €
5  €
50 liter, ger komposten näringsbalans
16  €
Effektiviserar luftning av komposten
15  €
189  €
Einhell
Svart, Röd, 2000, kW
164 99  €
Einhell
Svart, Röd, 2300, kW
299  €
Berglund
159  €
Jabo
Finns i flera färger
Från 219  €
Jabo
2400x1000 mm, svart
23 95  €
Biolan
40 l
8 40  €
14 95  €