42X42/32 Vinorima Ruskea

NTR/AB, Ruskea
Tuotenumero: 08742032
Puutavaran pituus vaihtelee myymälöittäin. Normaalisti saatavilla on 2-3 eri pituutta väliltä 2,7-5,4 m.
Voit tarkistaa myymäläkohtaiset puutavaran pituudet soittamalla oman myymäläsi Puupuhelimeen. Katso myymäläkohtaiset puhelinnumerot ja palveluajat tästä.
Näytä enemmän
m
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

42X42/32 Vinorima Ruskea

Kiinnitys

Puolueettomat testit ovat osoittaneet, että painekyllästetystä puusta löytyvät suolat tarttuvat ja vaikuttavat perinteiseen terassiruuviin paljon voimakkaammin kuin mitä aiemmin ollaan tiedetty. Ruostevaurioita esiintyy kohdassa, jossa ruuvinkanta kiinnittyy ruuvinvarteen. Vaurioiden muodostuminen kyseiselle alueelle johtuu siitä, että juuri tähän kohtaan kerääntyvät sekä happi, suola että kosteus. On olemassa riski, että tavallinen terassiruuvi ruostuu katki hyvinkin lyhyessä ajassa.

Painekyllästetty puutavara tulee kiinnittää ruostumattomilla ruuveilla tai muulla vastaavalla kiinnityksellä, jolla on korroosioluokitus 4.

Takuu antaa turvaa

Saat NTR-luokitellulle puutavaralle aina 20 vuoden ruostesuojatakuun! Takuun enimmäisraja on 100 000 kruunua yksittäistä asiakasta ja takuutapausta kohti. Kuitti ja takuukirja on esitettävä. Takuu koskee yksityistä käyttöä koko maassa ja korvaa vahingoittuneen puutavaran, jonka tilalle toimitetaan tarvittava määrä uutta vastaavaa puutavaraa. Takuu kattaa NTR A- ja NTR AB -suojausluokat.

NTR A = Puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa, jotka voivat olla kosketuksessa makeaan veteen.
NTR AB = Puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa.

Kierrätys

Laki kieltää yksityishenkilöitä polttamasta painekyllästetyn puun jätepaloja. Puutavara sisältää kuparia ja jätepuu tulee toimittaa ongelmajätteelle tarkoitettuun paikkaan. Siellä puu poltetaan oikeaoppisesti ja kupari erotellaan tuhkasta.

Palautukset

Puutavaraa ei voi valitettavasti vaihtaa tai palauttaa. Puutavaraksi lasketaan myös listat, mäntylattiat ja paneelit. Puu on elävä ja kosteusherkkä materiaali, joka voi pilaantua, jos pakkaus on avattu tai puuta on säilytetty väärin.
Näytä enemmän