Lattianhoito

Lattiaöljy sekä suojaa että hoitaa lattian pintaa. Öljy herättää lattiasi jälleen henkiin, eikä se enää näytä kiillottomalta ja harmaalta. Tuote soveltuu erinomaisesti öljykäsitellyille puupinnoille ja -lattioille.

Lattiavaha pidentää lattian elinikää

Jalkasi koskettavat lattiaa päivän aikana monen monta kertaa huoneesta toiseen kulkiessasi. Arjessa ei välttämättä edes tule miettineeksi lattian ylläpitoa. Parkettilattiat, muovimatto ja kaakelilattiat soveltuvat kaikki eri tavoin eri tiloihin. Parketti- tai muovilattia ei luonnollisestikaan sovellu märkätiloihin, kuten esimerkiksi kylppäriin. Parkettilattia on ihanteellinen olohuoneeseen tai muihin huoneisiin, joissa vesivahingot eivät pääse yllättämään. Kaakelit taas sopivat hyvin kylpyhuoneisiin, koska ne pitävät kosteuden pois rakenteista ja vältyt näin muun muassa homevaurioilta. Lattiavaha on hyvä keino suojata vasta-asennettua lattiaa. Jos kyseessä on luonnonöljytty lattia, tulee se heti asennuksen jälkeen suojata vahalla. Lattianhoito kannattaa muistaa tehdä säännöllisesti, noin 1-2 kertaa vuodessa, riippuen kulutuksesta. Tutustu valikoimamme tuotteisiin ja löydä omille lattiapinnoillesi sopivat tuotteet.

Työvaatteet tekevät ammattilaisen

Rapatessa roiskuu, kuten sanotaan, ja myös lattiaa asentaessa, puhdistaessa ja vahatessa voi vaatteille räiskyä vaikka mitä. Suojavaatteiden käyttö on suositeltavaa, teitpä sitten mitä tahansa. Suojalasit suojaavat silmiäsi pölyltä ja sahanpuruilta. Kätesi saat suojattua tikuilta, nesteiltä ja muilta haitallisilta aineilta laadukkailla käsineillä. Mikäli työskentelyn aikana on mahdollisuus altistua kovemmallekin melulle, löydät meiltä myös kuulosuojaimet – radiolla tai ilman. Säännöllinen lattianhoito on tärkeää, jotta lattiasi pysyisivät hyvässä kunnossa pitkään. Muistathan huoltaa lattiasi vähintään 1-2 vuoden välein. Vähemmälle kulutukselle altistuvat pinnat voidaan huoltaa 18 kuukauden välein. Myymälöistämme löydät asiantuntevat asiakaspalvelijat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi ja neuvovat sinua tarvittaessa. Valikoimistamme löydät kaiken, mitä tarvitset lattianhoitoon sekä tietenkin kaikki asianmukaiset varusteet ja työvaatteet.

Vie lattianhoito uudelle tasolle - tule ostoksille Byggmaxille

Lattianhoito laadukkailla tuotteilla, järkevään hintaan – Byggmax auttaa toteuttamaan unelmasi! Huolla lattiasi lattiavahalla tai -öljyllä. Saat meiltä hyödyllisiä neuvoja sekä parhaat työtarvikkeet ja työvaatteet jokaiseen projektiin. Tee se itse – ja onnistu.

filter-white Suodata

7 Tulokset

Järjestä
Kährs
1 l, ympäristöystävällinen
12 95  €
Kährs
Lakatuille lattioille
84 95  €
Kährs
74 95  €
Pergo
1L, lattioiden yleispuhdistusaine.
9 95  €
Pergo
Sisältää 1 sulatusveitsen, 1 kamman ja 7 vahapuikkoa.
36 95  €
Pergo
0,5L, riittää noin 20m2
10 95  €
Kirkedal
0,75L
24 95  €